חוות דעת על עגלת ביבה טאי טאי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלת ביבה טאי טאי
    הלל
    20/10/2018

היי קובי,
    קיבלנו במחיר זול מאוד עגלת ביבה טאי טאי, דגם 2017.
    אחר כך ראיתי שכותבים עליה בחוות דעת שמרוב שהיא קלה היא לא כל כך יציבה...
    אם אנחנו נשארים- איתה צריכים להשקיע כספית בקניית סלקל ומתאמים לסלקל.
    אציין שאנחנו בעלי רכב (לא נוסעים בכלל באוטובוסים) וגרים בקומה שנייה. ככה שעניין המשקל לא מהווה שיקול הכרחי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה

הלל
    20/10/2018

אז השאלה שלי האם עדיף לקנות עגלה אחרת?
    שאלה נוספת - עד כמה קריטי לקנות בסיס לרכב לסלקל, ומה המשמעות שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2018

שלום הלל,

אני פחות ממליץ על הטאי טאי מגיל לידה. הסיבה המרכזית היא שהטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ובטאי טאי הדבר לא אפשרי.
    כמוכן ככל שהמוצר קל יותר כך הוא פחות יציב וזה נכון גם לגבי הטאי טאי, פשוט צריך לא לתלות על העגלה משא כבד מדי, גם ככה יש סל ענק.

לגבי סלקל, בכל עגלה תאלצו לרכוש סלקל, אני פחות ממליץ על עגלות שכוללות את הסלקל בתוכן כי לא תמיד הסלקל ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש. לגבי בסיס, כן הייתי ממליץ מהסיבות ש: א. זה יעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים. ב. מעל ל- 70% יתקינו סלקל בצורה שגויה כאשר יעשו זאת ללא בסיס ופחות מ-5% יתקינו בצורה שגויה כאשר יש בסיס.

אפשר לשקול לדלג על הסלקל ולרכוש מראש כיסא בטיחות איכותי, במקרה כזה יש לקחת בחשבון שהכיסא קבוע ולא ניתן לנייד את התינוק מהרכב יחד איתו וכמובן שלא ניתן לחבר על העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו