התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות
    עירית
    22/10/2018

היי,
    אני בהריון שלישי (בשניים הקודמים השתמשתי בUppababy Vista שאהבתי) עכשיו מחפשת עגלה חדשה ובילד שלישי חשוב לי שתיהיה קלה, אחרי חפירות וקריאת אינספור חוות דעת החלטתי להזמין את האורבו 2 (רוז גולד) אבל היו כמה שאמרו שהאמבטיה מאוד קטנה, לא יודעת עד כמה זה קטן או רלוונטי...ואז ראיתי את הסילבר קרוס פיוניר (שמשום מה לא מצאתי עליה הרבה חוות דעת) שניראית יפה ואיכותית גם כן
    והיום מישהי אמרה לי על מוצי, בקיצור ילדה שלישית ואני מבולבלת
    אבל מה שבאמת חשוב לי זה שהעגלה לא תיהיה כבדה ושיהיה קיפול קליל וגם שכיבה מלאה יהיה נחמד
    Any thoughts???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2018

שלום עירית,

ראשית אם חשובים לך קלות משקל אז מוצי אינה אופציה, היא כבדה מהויסטה שהייתה לך. כנ"ל לגבי הפיוניר שדי זהה במשקל לויטסה.

יחד עם זאת אני חושב שהאורבו אינה עגלה מוצלח, מעבר לעובדה שהאמבטיה יחסית קטנה הגלגלים שלה קטנים ולדעתי לא מוצלחים, זה משפיע על יכולת ההתניידות שתהיה די קשה לדעתי, כמוכן גם על הבלאי.
    בסגנון שאת מחפשת לדעתי עגלות כמו בוגבו בי 5, או ארמדילו פליפ XT2 יהיו מוצלחות יותר (גם אצלהן האמבטיה קטנה אך יכולת הניוד עדיפה).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו