קניית טיולון לבת שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית טיולון לבת שנה
    הדס
    22/10/2018

הי קובי,
    אני מבולבלת קשות ממגוון הטיולונים הקלים שיש בשוק. אשמח להמלצתך לטיולון קל עד 1000 שח, עם ידית אחת, אפשרות להגיע עד ישיבה מלאה, שכיבה כמעט מלאה ושיחיה עד לילד/ה הבאים.
    אם יש לך כמה המלצות עוד יותר טוב, כי בכל מקום אפשר להשיג משהו אחר.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית טיולון לבת שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2018

שלום הדס,

ראשית היתרון בטיולון שאפשר להתנסות בהם יחד עם התינוק.
    לדעתי בתקציב איזי ווקר XS, איזי בייבי בובו או מקסי וטיולון מאמ נותנים את התמורה הכי טובה לכסף.
    כפי שציינתי, ממליץ להתנסות, להושיב את התינוק, לטייל בחנות ומחוצה לה, לשנות מצבים ולראות אם נוח ואם הישיבה תואמת את הציפיות שלך. לנסות לקפל ולקבל החלטה מה נוח לך ולתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 2 שיקולים

הדס
    23/10/2018

הי קובי,
    תודה על התשובה המהירה. ראיתי את האיזי ווקר בשילב והיה נראה שאין לו גגון ארוך מספיק והקיפול לא קומפקטי כמו בעגלות מתחרות. מה אתה אומר על ג'ואי פקט או צ'יקו מינימו? אני הייתי כבר בכמה חנויות ואני מבולבלת מהמגוון
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2018

שלום הדס,

המינימו מציעה גגון קטן לדעתי אפילו יותר קטן מהווקר. היתרון הגדול שלה הוא ששינוי המצבים הוא עם לחצן ולא שרוך, הרבה יותר נוח לתפעול. נוחות הניוד שלה לדעתי פחות טובה.
    הפקט טיולון טוב, גם בו הגגון לא ממש גדול. הטיולון בסגנון הזה עם הגגון הכי גדול הוא מאמ שגם זול משמעותית ואולי שווה לבדוק אותו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו