התייעצות לגבי עגלה עם אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה עם אמבטיה
    מרים
    23/10/2018

קובי שלום,
    אני בהריון שלישי מתלבטת לגבי עגלה. חשוב לי שהעגלה תהיה עם אמבטיה וטיולון, לא כבדה מדי עם טיולון דו כיווני ונוחה לקיפול - שהטיולון יתקפל יחד עם השלדה. לא הכרחי שהעגלה תהיה עם התאמה לסלקל. יצא לי לראות את עגלת אייריס של סייבקס. מצד אחד היא עם אמבטיה נוחה וטיולון מתכוונן ל 2 הצדדים אך לא יצא לי לראות ביקורות רבות ברשת. ראיתי גם עגלה שנקראת ללה מבית גוד בייבי.
    חשוב לי שתהיה נגישות לסל שבתחתית העגלה מה שלא קיים בחלק מהעגלות במצב התקנה עם האמבטיה. לא רוצה עגלה יקרה או מסורבלת. אשמח לדעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2018

שלום מרים,

2 העגלות לדעתי קצת מיושנות. מהשניים האייריס יותר מוצלחת לדעתי, יותר נוחה לקיפול, יותר קלה ופרקטית.
    במחירים שלהן הייתי יותר ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה 2 או סירקל ראבנה, כולן נעות סביב ה- 2000 ש"ח ומציעות טיולונים בעלי שכיבה מלאה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו