עגלה לתינוק התלבטות בין המינים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק התלבטות בין המינים
    אורטל מויאל
    24/10/2018

היי ,
    אני נמצאת בחודש השביעי ומתלבטת כרגע לגבי עגלה לתינוק ,אמנם יש לי בן אך חושבת עתידי על 2 המינים
    אני 1.60 בעלי 1.74
    אהבתי את הבוגבו בי 5 , יויו , מאמס אנד פאפס
    יש לציין שראיתי את העגלות רק בתמונות בלבד
    מעדיפה משהו לטווח ארוך, קליל
    צבע מועדף שחור, שחור לבן, שחור אפור
    אשמח לייעוץ והכוונה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2018

שלום אורטל,

לדעתי את מתעסקת בתפל ולא בעיקר. ההמלצה שלי בראש ובראשונה להתעלם מעיצוב, צבעים, יופי או כיעור בעגלה.
    זה מתכון טוב לרכוש מוצר שלא יהיה טוב או נכון לנו.

יש יצרנים שמשקיעים רבות בעיצוב המוצר אך מתעלמים מכך שאמור להיות תינוק בעגלה, או יוצרים מוצר כבד, מסורבל, לא נח לניוד ועוד.

צריך להתמקד לדעתי קודם כל בדרישות הפרקטיות שלכם כמו:
    נוחות התינוק, נוחות הניוד (שאלו לדעתי 2 הדברים הכי חשובים).
    נוחות קיפול, משקל, גודל קיפול (אלו לדעתי חשובים אך לרוב מתנגשים עם נוחות התינוק ונוחות הניוד), לדוגמא מי שגר בבניין ללא מעלית, מי שמתנייד בתחבורה ציבורית או בעל רכב עם תא מטען קטן, עדיף יהיה לו להתפשר על נוחות הניוד או נוחות התינוק.

בוגבו בי לדעתי מאוד נוחה להורה, משקלה יחסית קל, נוחה לקיפול וגודלה מאוד קומפקטי לאחר הקיפול. היא בעלת יכולת ניוד טובה לעיר אך מעבר לזה פארקים, עיר עתיקה, חצץ וכו' היא תהיה פחות נוחה לניוד. יש לה ידית טלסקופית שזה מעולה עבור הורים עם הפרשי גובה.

יויו, לדעתי לא מומלצת כעגלה מגיל לידה, היא פותחה כטיולון ואני הייתי ממליץ עליה רק מגיל שנה. כמוכן הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה גם בשלב הטיולון.

מאמאס אנד פאפאס, לא ציינת שם של דגם ולכן איני יכול לענות.

הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתגיע בעוד 3 שבועות לארץ. כרגע אפשר לראות אוניליין אם זה תואם את הדרישות שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו