המלצה לגבי כסאות בטיחות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לגבי כסאות בטיחות מגיל לידה
    רוני
    24/10/2018

קובי שלום
    לקראת לידת תאומים, נשמח לקבל את חוות דעתך באשר לרכישת כיסאות בטיחות.
    אנו מעוניינים בכיסאות בטיחות קבועים ולא סלקלים שיתאימו מגיל לידה.
    על הכיסאות להיות בטוחים, נוחים, במחיר סביר ולא רחבים מידי כך שאוכל לשבת ביניהם ולטפל בהם בנסיעות ארוכות. ו/או להוסיף כיסא שלישי בעתיד אם יוולד ילד נוסף.
    ראינו שאתה ממליץ מגיל לידה על ציקו נקסטפיט, אולם אנו צריכים שניים והנקספיס חורג מהתקציב.
    נשמח לקבל את המלצתך לכיסאות העומדים בתנאים שתוארו בתקציב של עד 1,000 ש"ח ליחידה (עדיף בפחות - ממילא ההוצאות על תאומים הם גבוהות מאוד).

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2018

שלום רוני,

אני חושב שכצעד של חיסכון אכן זה נכון לדלג על הסלקלים.
    רוב הכיסאות רחבים ויהיה קשה לשבת מאחור אך אפשרי (זה גם תלוי בסוג הרכב).
    הצ'יקו לדעתי הוא הכיסא לא רק הכי בטוח אלא הכי נח בזכות זווית השכיבה שדומה לסלקל, לכן אני ממליץ עליו.
    כן הייתי מנסה לבדוק אפשרות לקבל הנחה על שניים, לדעתי ל-1000 ש"ח לא תגיעו אך שווה בכל זאת להתאמץ לדעתי כי זו הוצאה לטווח סופר ארוך.

בפחות מ-1000 ש"ח הכי הייתי ממליץ על גרקו סייז פור מי, גם לו יש זווית שכיבה יחסית טובה לניו בורן.

ושוב, ממליץ להתמקח על המחיר, ברכישת 2 יחידות (לעיתים 4 עם רוכשים גם לרכב משני) יהיו חנויות שיתנו מחיר טוב יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו