התלבטות בין שלוש עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שלוש עגלות
    אלינה
    24/10/2018

קובי ערב טוב.
    אני מתלבטת בין 3 עגלות: אינגלזינה טרילוגי,בייבי ג׳וגר ואי בי סי דיזיין סלסה.שנת 2018
    מחפשים עגלה גבוהה,אמבטיה רחבה,נחמד עם תתקפל(פחות תיתפסו מקום)נוחה לקיפול,לא כבדה ועם גגון ארוך להסתיר את הבייבי מהגשם והשמש ושהטיולון שלה יאפשר מצב שכיבה.עש בכלל עגלה כזאת עם כל הרצונות?)))
    אשמח לדעת את הפלוסים והמינוסים שלהם והעם יש טעם לחכות לדגם של 2019(צריכה ללדת סוף דצמבר)השאלה כמובן מתי יצאו לחנויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שלוש עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2018

שלום אילנה,

אין עגלה שתספק את כל הדרישות. תמיד יתרון מסויים יגיע עם חיסרון אחר, צריך לקבל החלטה אם מה אנו מסוגלים להתמודד כחיסרון שהתמורה שלו כיתרון תהיה לנו שווה את זה.

על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ, לא ציינת דגם ואני מניח שהכוונה היא לסיטי מיני. הטיולון שלה חד כיווני ולכן מראש אני פוסל עגלות עם טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +.

אינגלזינה טרילוג'י, לא הכי גבוהה, האמבטיה לא ניתנת לקיפול, הגגונים לא הכי גדולים אך לדעתי זה עדיין בסדר.
    יחסית קלה, נוחה מאוד לקיפול וקטנה לאחר הקיפול. החסרונות:
    פחות נוחה לניוד ולעלייה וירידה ממדרכות, סל חפצים קטן ולא נגיש כלכך. הידית לא מתכווננת בגובה.

סלסה 2019, אין בעיה מבחינת זמנים, תגיע לחנויות לפני דצמבר או לכל המאוחר תחילת דצמבר.
    העגלה גבוהה מאוד עם ידית טלסקופית, האמבטיה ניתנת לקיפול בגמר השימוש, הגגונים ענקיים, לדעתי אחת העגלות הכי נוחות לניוד ולעליה וירידה ממדרכות. סל חפצים ענק וידית טלסקופית מתכווננת.
    חסרונות: כבדה בהשוואה לאינגלזינה (אך לדעתי בהחלט במשקל סביר), קיפול ב- 2 ידיים, גדולה לאחר קיפול (אך עדיין נכנסת כמעט לכל רכב).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי אי.בי.סי דיזיין סלסה

אלינה
    25/10/2018

לגבי העגלה החדשה של 2019 מה המשקל שלה של השילדה,אמבטיה וטיולון? ומחיר פחות או יותר
    ועוד שאלה מיזרון לעריסה איזה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2018

שלום אלינה,

משקל השלדה יהיה כ- 7.5 ק"ג. יחד עם טיולון המשקל יהיה 12.4 ק"ג.
    עם האמבטיה המשקל קל יותר אך זה פחות רלוונטי מכיוון שצריך לנתק את האמבטיה טרם הקיפול, אי לכך אין צורך לשאת יחד עם השלדה.

לגבי מזרן לעריסה, בניגוד למיטות אין צורך במשהו מיוחד. ההמלצה שלי היא למזרן עם תו תקן ובעל ציפוי בד (רשתי) ולא ניילון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו