עגלת סייבקס Iris M-Air

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סייבקס Iris M-Air
    שני
    26/10/2018

‏היי הלכתי היום לבדוק עגלה והמוכר המליץ לי עלייה , השאלה אם הדגם הזה של הסייבקס הוא טוב ?? הציעו לנו אותה בצבע אפור אמבטיה טיולון וסלקס ב- 2,800 שקל , המחיר הזה טוב או יש זול יותר ??
    )עגלה משולבת Iris M-Air עגלה כולל אמבטיה וטיולון Cybex)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סייבקס Iris M-Air

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/10/2018

שלום שני,

אני פחות ממליץ עליה, לדעתי בטווח המחיר הזה יש עגלות מוצלחות יותר כמו סולה 2, סירקל ראבנה או ג'ואי כרום.
    בכולן יש טיולון בעל שכיבה ישרה, גגונים מוצלחים יותר ונוחות תפעול מעט יותר נוחה לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס מיוס

שני
    31/10/2018

ולגבי הסייבקס מיוס מה אתה חושב ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/10/2018

שלום שני,

לדעתי עדיפה על האייריס אבל בסגנון שלה אני חושב שבוגבו בי 5 עדיפה. אם יש זמן בעוד שלושה שבועות תגיע עגלה חדשה שנקראת בייבי בוס טייגר, לדעתי זולה יותר ומציעה כמה יתרונות על הסייבקס רק לא ממותגת כמו סייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו