פג פרגו או בוגבו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו או בוגבו?
    הדר
    28/10/2018

היי אני בחודש 8 הריון ראשון וחמתי מעוניינת לקנות לנו את העגלה .
    העניין שיש לה הנחה על עגלות של פרגו ואיני מכירה אותם או דגמים וכו ושמעתי המון המלצות על הבוגבו b5 ואני ממש רוצה אותה השאלה אם יש בפג עגלות טובות יותר ממנה ואם כן איזה דגם
    תודה רבה אשמח לתשובה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו או בוגבו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2018

שלום הדר,

זה מאוד תלוי מהן הדרישות שלך. לפג פרגו יש יתרונות על הבי ולבי יש יתרונות על הפג.
    בקצרה: אם חשובה לך הנוחות שלך (משקל עגלה קל, קיפול קל וקומפקטי) וגם מראה, עגלה עכשוית ואפשרות לבנות עיצובית לטעמך, אז הבי זו האופציה העדיפה.

אם חשובים לכם יכולת ניוד, כלומר שיהיה יותר קל לדחוף את העגלה בעיקר בדרכים משובשות (בדרך עירונית רגילה וקניון לא תרגישו הבדל), נוחות התינוק (אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים, סל חפצים גדול יותר, מחיר זול יותר אז הפג במקרה הזה עדיפה. בפג יש לקחת בחשבון שאני ממליץ מראש לשדרג לשלדת S העדיפה בנוחות הניוד לעומת השלדה הבסיסית, להוסיף מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון (גם בבי הייתי ממליץ להוסיף אותו).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו