מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ עד אזור ה1000 שחטל29/10/2018
אנחנו רוצים לקנות טיולון לילד בן שנה וחודש
כיום יש לנו את הטיולון של פג פופ אפ בוק פלוס שלדה S
והוא יחסית כבד וקשה לסחיבה בקיפול
ואני מחפשת טיולון קל משקל קל לקפל ביד אחת מהר וקל לפתיחה
שנוסע טוב גם בתנאי דרך קשים כמו חצץ ומקומות משובשים
יציב כך שהגלגלים לא יעשו לי שמיניות
עם פגוש שיהיה נח לילד ועדיף שיתפוס כמה שפחות מקום בעת הקיפול אבל אין צורך לטיסות
וכרגע אני מעדיפה את הסגנון של חיקויי היויו
אבל אם אין עגלה מספיק טובה אז אפשר גם בסגנון המקלרן
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלרן החדשה שדומה ליויו
טל29/10/2018כמו כן יש לך קישור לעמוד מוצר למקלרן החדשה שדומה ליויו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/10/2018שלום טל,
לגבי המקלרן החדשה. 1. אין לי אפשרות לפרסם כאן קישורים.
2. עדיין לא עלתה לאתר מקלארן. אני יכול למצוא תמונה ואוכל לשלוח בפייסבוק בדף של בייבי בוס אם תפני בהודעה פרטית. בכל מקרה אני חושב שיקח זמן עד שתגיע וגם אני מעריך שמחירה יהיה יותר באזור ה- 2000 ש"ח.
לגבי טיולון עד 1000 ש"ח, כל היויו ודומיה לא בנויים לנוחות ניוד בתנאים קשים, יש לטיולונים האלו גלגלים קטנים וקפיצים ברמה בסיסית, כל אלו נועדו לחסוך משקל וליצור קיפול מאוד קומפקטי. כדי שתהיה נוחות ניוד צריך גלגלים גדולים וקפיצם טובים, אלו קיימים יותר בעגלות. בפלוס בטיולונים אלו שהם מתקפלים קטן ולחלקם יש רצועת נשיאה אז בדרך קשה אפשר להרים את התינוק על הידיים ולשאת את הטיולון על הכתף.
ההמלצות שלי בתקציב היא איזי בייבי בובו, מאמ או איזי ווקר XS שלעתים נמכר סביב ה- 1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)