מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא יודעת מה לבחור?אני31/10/2018
שלום!
אני בשמירת הריון ולא יכולה לצאת לסיבוב התרשמות.
העגלה האחרונה שהיתה לנו היא של סילבר קרוס(הטיולון)לא היינו מרוצים בכלל.קיפול נוראי,אין סל.בקיצור סתם עגלה.היתרון היחיד שהסלקל מתחבר ישר לעגלה בלי לפרק.
חשוב לי היום-עגלה שתתחבר לסלקל של הסילבר קרוס
טיולון שמאפשר שכיבה לחלוטין (אופציה במקום אמבטיה)
גבוהה יחסית,אפשרות לראות התינוק וידית אחת,סל לא קטן.יציבה,אך קלה.גגון שמכסה.שהטיולון יתאים לילד גבוה בהמשך.קיפול פשוט ולגודל קטן.
מתלבטת אם לקנות אמבטיה..מצד אחד מעולה לחורף מצד שני לא יוצאת בחורף עם תינוקות וגם מפחדת שאין קשירה באמבטיה לתינוק...אז לכן אולי כדאי עגלה שהטיולון כמו אמבטיה כזה.
וכמובן לא יקרה,עד 2500 ש"ח בערך.
קראתי באינטרנט על הטאי טאי.זה הכיוןן היחיד.מה דעתך?מאוד יעזור לי המלצות..לידה ממש קרובה בעז"ה.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום,
אני פחות ממליץ על הטאי טאי, הטיולון שלה חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים יש בכך חיסרון גדול.
הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר שתגיע בעוד 3 שבועות לחנויות.
כבדה יותר מהטאי טאי בקילו אך מציעה:
טיולון דו כיווני יצוק מפלסטיק ולכן התמיכת גב לדעתי עדיפה.
בולמי זעזועים עדיפים, צמיגי גומי עם יכולת ניוד מעולה ושקטה.
ידית מתכווננת.
המחיר 3000 ש"ח, טיפה חורג אך לדעתי שווה את ההפרש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לבחור?
לא יודעת מה לבח31/10/2018שלום,
תודה רבה על המענה.
אנחנו מעדיפים לקנות כבר עגלה ולנסות למצוא משהו ממה שקיים בשוק.אני ממש אמורה ללדת בע"ה ואין לי עגלה.בנוסף התוספת תשלום קצת בעייתית.
יש לך רעיונות לעוד עגלות בקריטריונים שציינתי?
מאוד עוזר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום,
בתקציב שציינת הייתי בודק את ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה או סירקל ראבנה 4. כולן יותר כבדות ויותר גדולות בקיפול מהטאיטאי או הטייגר אבל עדיין לדעתי נותנות תמורה מצויינת לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לבחור?
אני31/10/2018ואיזה אחת מבינהן מתאימה ממש עד גיל 3 לערך.
אני רואה טיולונים היום שממש פיציים לילדים.
לתאומים שלנו היתה לנו בייבי גוגר סיטי מיני.שהיא היתה אחלה כטיולון.
אז בכיוון הזה אני רוצה כטיולון ומאידך שזה יהיה טוב גם מגיל לידה-180 מעלות
תודה ענקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום,
הסירקל מציעה את הטיולון הכי מרווח והכי ארוך לכן מבחינת נוחות התינוק אין בעיה כלל עד גיל 3. הבעיה שיש את נוחות ההורה ותמיד אני מציין, ככל שהעגלה נוחה יותר לתינוק כך נוחות ההורה יורדת, כלומר הסירקל סופר נוחה לתינוק, לדעתי גם להורה אך הקיפול שלה גדול (כמו כל עגלה) והיא כבדה אם נשווה לטאיטאי.
לכן הרבה יבחרו לעבור לטיולון צר בשל הנוחות שלהם.
אני31/10/2018אוקיי.מאוד עוזר לי.
ולשלושת העגלות האלה הסלקל של סילבר קרוס המעולה שיש לנו יתחבר?עם מתאמים?
אם אצטרך עגלת סילבר
קרוס בגלל הסלקל,מה כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום,
הסל קל של סילבר קרוס לא נחשב כסלקל ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש, אי לכך היצרנים לא מייצרים עבורו מתאמים.
אני בספק אם הוא מתאים גם לעגלות הסילבר הקרוס הקיימות כיום.
כמוכן לדעתי המחיר של העגלות רחוק מהתקציב שלך ולכן הייתי ממליץ לוותר על עגלות הסילבר קרוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)