המלצות על מזרן לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות על מזרן לתינוק
    רון
    04/11/2018

קובי שלום
    אבקש את המלצתך למזרן לתינוק ללא הגבלת מחיר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות על מזרן לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/11/2018

שלום רון,

אם אני הייתי צריך לרכוש מזרן כיום הייתי הולך על קינג קויל אימג'ן 360.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רון
    08/11/2018

היי קובי
    מדובר על ילד בן 4 חודשים ורוצים שהוא יישן על הבטן האם במזרן של האימגן אין חשש ממוות בעריסה?
    2. מדוע אתה מעדיף אותו על פני הנומו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/11/2018

שלום רון,

אסור להשכיב על הבטן באף מזרן. חשוב לציין שאין לדעת אם המזרנים יכולים למנוע 100% מהמקרים אבל לדעתי הם יעילים בהרבה ממזרן דו צדדי.
    אני ממליץ על האימג'ן יותר מ-2 סיבות:
    1. לדעתי הוא נוח יותר כי הוא רך יותר. לנומו ניתן להוסיף שכבת רכות בעלות נוספת אך עדיין לדעתי האימג'ן יהיה טיפה יותר נוחה.
    2. תקן, אני יודע לאימג'ן יש תו תקן שמתחדש כל שנה. לגבי הנומו ככל שידוע לי יש לו אישור מכון התקנים שאותו צריך לחדש אחת לשנתיים. צריך לבדוק מול מכון התקנים לגבי תוקפו. ההבדל שתו תקן יש סימון על המוצר (ברגע שאין תו תקן חל איסור לשים את הסימון), היצרן מחויב לייצר בארץ, היצרן מחוייב לחדש את התו תקן אחת לשנה. באישור מכון התקנים אומר שזה מוצר מיובא ולכן מכון התקנים בדק אב טיפוס אחד, בכל משלוח מכון התקנים אמור לעשות זיהוי ונטילה למוצר ואז לתת אישור מכירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו