מזרן מולטיפלואו למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן מולטיפלואו למיטת תינוק
    רשא
    04/11/2018

קובי שלום
    1. קראתי הרבה בפורום שלך ולאור ההמלצות החלטתי לרכוש מזרן למיטת תינוק מולטיפלואו של בייביטק (העדפתי אותו על האימג'ן של שילב מאחר והאימג'ן מכיל חומרים מעכבי בערה), השאלה שלי היא כנ"ל: לאחר התייעצות עם אמהות מנוסות (אני לידה ראשונה) כולן המליצו לי לרכוש מגן למזרן למיטה/שעוונית - מכיוון שהרבה פעמים תינוקות פולטים מהפה וגם מהחיתול. אם אני שמה מגן אז אני מבטלת את כל העיקר של המזרן הנושם?
    אני יודעת שניתן לרחוץ אותו מהר אבל עדיין עד שאני רוחצת ומתייבש אין איפה להשכיב את התינוק.
    2. יש לך המלצה על מזרן לעריסה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/11/2018

שלום רשא,

אכן שעוונית תבטל את כל היתרון של המזרן. כמוכן הוא אינו דורש זאת כי כל נוזל יחלחל מטה (כן ממליץ לשים שעוונית בתחתית שלו לשמור על עץ המיטה. הוא מתייבש תוך כמה דקות ביום קר יקח כשעה להערכתי. אם שוטפים ללא הכיסוי אז הייבוש גם בחורף יקח דקות ספורות.
    אין מוצר מושלם אך זה היתרון הגדול שלו שהנוזל מחלחל מטה ותינוק שיפלוט לא יוכל לבלוע חזרה את הפליטה ולהחנק ממנה.

2. במזרן עריסה השימוש הוא עד 3 חודשים, עד גיל זה התינוקות לא מסוגלים להתהפך על הבטן ולכן אם נשמעים להוראות ומשכיבים רק על הגב אז אין חשש ואפשר לרכוש את המזרנים הקיימים בשוק, יש עם כיסוי שעוונית ויש עם כיסוי בד, ההמלצה שלי על הבד הרשתי שנעים יותר לתינוקות, לא חדיר לנוזל ומחזיק יותר שנים מעמד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגבי סל קל

רשא
    07/11/2018

תודה על התשובה!
    אני מחכה לדגם פג פרגו 2019 שיכנס לחנויות במהלך השבועיים הקרובים. האם ידוע לך אם על עגלות פג פרגו ניתן להרכיב סל קל אחר חוץ מזה של חברת פג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2018

שלום רשא,

ניתן לרכוש מתאמים ולעליהם לחבר סלקלים של: סייבקס, ג'ואי, בי סייף או מקסי קוזי. רצוי רק לוודא שניתן לרכוש אותם, לא תמיד הם מגיעים לארץ באופן סדיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו