מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן מולטיפלואו למיטת תינוקרשא04/11/2018
קובי שלום
1. קראתי הרבה בפורום שלך ולאור ההמלצות החלטתי לרכוש מזרן למיטת תינוק מולטיפלואו של בייביטק (העדפתי אותו על האימג'ן של שילב מאחר והאימג'ן מכיל חומרים מעכבי בערה), השאלה שלי היא כנ"ל: לאחר התייעצות עם אמהות מנוסות (אני לידה ראשונה) כולן המליצו לי לרכוש מגן למזרן למיטה/שעוונית - מכיוון שהרבה פעמים תינוקות פולטים מהפה וגם מהחיתול. אם אני שמה מגן אז אני מבטלת את כל העיקר של המזרן הנושם?
אני יודעת שניתן לרחוץ אותו מהר אבל עדיין עד שאני רוחצת ומתייבש אין איפה להשכיב את התינוק.
2. יש לך המלצה על מזרן לעריסה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/11/2018שלום רשא,
אכן שעוונית תבטל את כל היתרון של המזרן. כמוכן הוא אינו דורש זאת כי כל נוזל יחלחל מטה (כן ממליץ לשים שעוונית בתחתית שלו לשמור על עץ המיטה. הוא מתייבש תוך כמה דקות ביום קר יקח כשעה להערכתי. אם שוטפים ללא הכיסוי אז הייבוש גם בחורף יקח דקות ספורות.
אין מוצר מושלם אך זה היתרון הגדול שלו שהנוזל מחלחל מטה ותינוק שיפלוט לא יוכל לבלוע חזרה את הפליטה ולהחנק ממנה.
2. במזרן עריסה השימוש הוא עד 3 חודשים, עד גיל זה התינוקות לא מסוגלים להתהפך על הבטן ולכן אם נשמעים להוראות ומשכיבים רק על הגב אז אין חשש ואפשר לרכוש את המזרנים הקיימים בשוק, יש עם כיסוי שעוונית ויש עם כיסוי בד, ההמלצה שלי על הבד הרשתי שנעים יותר לתינוקות, לא חדיר לנוזל ומחזיק יותר שנים מעמד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי סל קל
רשא07/11/2018תודה על התשובה!
אני מחכה לדגם פג פרגו 2019 שיכנס לחנויות במהלך השבועיים הקרובים. האם ידוע לך אם על עגלות פג פרגו ניתן להרכיב סל קל אחר חוץ מזה של חברת פג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום רשא,
ניתן לרכוש מתאמים ולעליהם לחבר סלקלים של: סייבקס, ג'ואי, בי סייף או מקסי קוזי. רצוי רק לוודא שניתן לרכוש אותם, לא תמיד הם מגיעים לארץ באופן סדיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)