מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ספורט ליין דגם סאיילו, או, מאמאס אנד פאפאס דגם אורבו 2רחיק04/11/2018
שלום
ביקרתי לאחרונה במלא חנויות של תינוקות, שמעתי חוות דעת על מלא עגלות, בשלב זה אני מאד מתלבטת בין שתי עגלות
ראשונה של ספורט ליין דגם סאילו מצרפת תמונה- הבנתי שהיא חברה ותיקה אך ביצור עגלות החלו מלפני מספר חודשים.
שנייה דגם מאמאס אנד פאפאס- דגם אורבו 2 או ארמדילו פיליב xt- הבנתי שיש לה מינוס גדול שבטיולין המשענת של הראש נוטה להיות מאד אחורה מה שגורם להטיית ראש התינוק מאד אחורה, מינוס שני: היתה איזה שהיא בעיה עם הגלגלים של העגלה - מדובר בבעיות שנמצאות בשני הדגמים.
מה היא דעתך.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/11/2018שלום רחיק,
ראשית בפליפ אני לא מכיר בעיית גלגלים, כן מכיר באורבו. שנית כן נתקלתי בתלונות על זווית השכיבה בפליפ. שלישית פחות להקשיב למוכרנים (למרות שבמקרה הנ"ל רוב המידע נכון) אך יש להם אינטרס, למרות שהסיילו זולה יותר יש להם רווח גדול יותר ולכן נטייה להמליץ עליה. היא מאוד חדשה ולכן קשה לדעת לגבי האמינות, לדעתי נותנת תמורה מעולה לכסף. הדברים שאני פחות אהבתי בה הם: משענת הגב לא יצוקה מפלסטיק והתמיכה הקשיחה היא באמצעות פרספקט בתוך בד המושב, אי לכך המושב לא מתיישב ל- 90 מעלות ונוטה אחורה. יש תינוקות שפחות אוהבים את הזווית הזו.
מערכת הקפיצים מאוד קשה ולכן הניוד לדעתי יהיה פחות נוח ככל שהדרך תהיה יותר משובשת.
אם אין בעיית זמן הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתגיע בעוד כ-3 שבועות לארץ לדעתי עדיפה על הארמדילו או הסיילו (על האורבו אני פחות ממליץ) אך יקרה מהסיילו בכ- 1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמים של עגלת abc design
רחיק05/11/2018מודה על המענה לגבי שאלה ראשונה.
מאד אשמח לשמוע דעתך על עגלות א.בי.סי דיסיין, למיניהן.
איזה דגם מוצלח?
מחיר סביר
נוח לניוד ולקיפול
אני יועדת בגדול- שהאמבטיה של חברה זו הינה מאד ענקית לתינוק . שישכב בה עד מקסימום גיל 5 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/11/2018שלום רחיק,
הדגם הזול של היצרן נקרא סירקל, פחות או יותר באזור המחיר של הסיילו, הדגם היקר יותר נקרא סלסה והוא כבר נע סביב המחיר של האורבו 2.
בשני המקרים האמבטיה אכן ענקית ותתאים עד משקל 9 ק"ג, אפילו מעבר לגיל חצי שנה ברוב המקרים.
בשני המקרים נוחות הניוד עדיפה על העגלות שציינת, בעיקר בסלסה. בשני המקרים גם מושב הטיולון מאוד מרווח.
צריך לקחת בחשבון שבהשוואה לעגלות שציינת המשקל כבד יותר והקיפול גדול יותר אך הרווח הוא בנוחות התינוק ונוחות התינוק, כמוכן המשקל לדעתי סביר וכך גודל הקיפול, כלומר לא סיוט להורה אלא משהו שבהחלט אפשר להתמודד איתו ובתמורה להרוויח נוחות ניוד (שלדעתי חשובה יותר מהכל כי רוב הזמן דוחפים את העגלה ולא מקפלים לרכב) ונוחות לתינוק.
שני הדגמים מציעים גגונים ענקיים לאמבטיה ולטיולון.
הסלסה מציעה שלדה עם ידית טלסקופית, מערכת גלגלים ובעיקר קפיצים יחודיים ביחס לכל העגלות בשוק ולכן היא יקרה יותר. דגם 2019 יחל להימכר בארץ עד סוף החודש. כרגע לא ניתן לראותו בחנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על המענה (:
רחיק05/11/2018מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)