מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קלה אך אורטופדיתליטל06/11/2018
היי,
אנחנו גרים בקומה שנייה בלי מעלית ולכן אנחנו מחפשים עגלה בעיקר יהיה קל לעלות ולרדת איתה שתי קומות (פלוס תינוק) ולכן המשקל פקטור רציני. אנחנו לא אנשים גבוהים במיוחד אבל הבוגבו בי 5 הייתה נראית לי אמבטיה קטנה מדי והעגלה עצמה נמוכה מדי.
הסייבקס מיוס והג'ואי פקט לא נראות לי מרופדות מספיק ואני בספק גדול מאוד אם זה אורטופדי בצורה מסמופקת לתינוק שרק נולד.
אני מודעת לזה שאין מושלם אבל בכל זאת הייתי שמחה אם תוכל להאיר את עיני או להגיד לי לפחות מה הרע במיעוטו מכל האופציות לעיל? אני בחורה נמוכה יחסית ורזה ולכן אין סיכוי שאתחיל לטפס מדרגות עם תינוק ועגלה כבדה. יש עוד אופציות שלא חשבתי עליהן?
לצערי גם אין אופציה להשאיר את העגלה ברכב / לקשור בלובי של הבניין.
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/11/2018שלום ליטל,
אני חושב שהעגלה החדשה בייבי בוס טייגר שהייתי חלק מצוות הפיתוח שלה תענה בדיוק לדרישות שלך.
היא יחסית קלה 8.7 ק"ג (באזור המשקל של בוגבו בי), יש לה גב אורטופדי עם מושב פלסטיק יצוק. טיפה יותר גבוהה מהבי והמושב + האמבטיה יותר מרווחים מהבי.
כרגע החיסרון המרכזי שהיא עדיין לא בחנויות, תגיע ככל הנראה בשבועיים / שלושה הקרובים.
חשוב להבין שעגלות כמו מיוס או פקט יותר קלות כי המושב היצוק מוסיף משקל וגם גב מצבים עם לחצן + טיולון דו כיווני (דברים שאין בפקט) מוסיפים משקל. לכן לדעתי עדיין היא נחשבת קלה אך לא הכי קלה שיש כי ככל שהמשקל יורד כך יורדים דברים שלדעתי חשובים מהעגלה.
בעגלה זו כל המטרה הייתה לא להתפשר על נוחות הניוד, נוחות התינוק ועדיין לתת את המוצר הפרקטי בקיפול, משקל וגודל לאחר קיפול הכי קרוב למושלם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
ליטל06/11/2018האם הטייגר היא פיתוח ישראלי או שאתם צוות שמייבא את העגלה ארצה?
מה דעתך על המענה מבחינה אורטופדית שהמיוס מציעה הן באמבטיה והן בטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום ליטל,
זה פיתוח שלנו על בסיס חלקים קיימים ששודרגו, למשל המושב המקורי היה ללא פלסטיק (דבר שלא היינו מוכנים להתפשר עליו), הגלגלים היו קטנים ומחומר פשוט, אנחנו מניסיוננו עם עגלות הרטן רצינו שהגלגלים יהיו זהים בחומר ובאיכות כדי שנוחות הניוד תהיה ברמה אחרת. גם על עיצוב השלדה היינו אחראים. האמבטיה לא שונתה מכיוון שלדעתי אין הבדלים משמעותיים באמבטיות, כולן שכיבה מלאה, כולן אטומות וכו', כן היה חשוב לנו שתהיה רשת איוורור בגגון שיש לזה המון המון חשיבות להתפתחות ובריאות התינוקות.
אני כן חושב שתמיכה קשיחה בגב חשובה, ברגע שאין כזו הגוף של התינוק לא מאוזן, יהיו חלקים שישקעו בעוד שחלק יהיה יציב לדעתי. לדעתי זה בדיוק כמו לשבת שעות על כיסא בריכה מול כיסא מנהלים/גיימרים. כפי שציינתי האמבטיות די זהות בתמיכה (כאשר אני לא מתכוון לשקי שינה או אמבטיות רכות כפי שיש בחלק המעגלות, כמו לדוגמא ביויו ניו בורן).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)