מתלבטת בין שני דגמים של מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין שני דגמים של מאמאס אנד פאפאס
    טל
    06/11/2018

היי שלום;) קבלתי המלצות חמות על הפורום;) מתלבטת מאוד בין העגלות של מאמאס אנד פאפאס דגם אורבו2 ודגם הארמדילו. אני גרה בישוב כפרי, וילה אבל קומה 3 עם מדרגות.. צריכה שיהיה לי נוח, קל יחסית ולא מסורבל.. אתמול ראיתי את שני הסוגים ומשום מה האורבו הרגישה לי קלה יותר אבל הבנתי שהיא יותר ״ עירונית״ ושגלגלים של הארמדילו יתאימו יותר לאיפה שאני גרה.. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/11/2018

שלום טל,

אכן האורבו בכל הקשור לגלגלים מאוד רגישה לדעתי ואפילו בתור עגלה עירונית אני חושב שהיא לא יעילה.
    לדעתי מבין השתיים הארמדילו עדיפה, גם בזכות הגלגלים, גם נוחה יותר לקיפול, גם לאחר הקיפול הבדים נשארים מכונסים כלפי פנים מה ששומר עליהם נקיים וסטריליים יותר. אכן האורבו טיפה יותר קלה במשקל.
    אם אין בעיית תקציב הייתי ממליץ לבדוק גם את בוגבו בי 5 שדומה ביתרונות לפליפ אך קלה ממנה ולדעתי נוחה יותר לניוד.
    אם לא רוצים להתשתולל בתקציב ויש זמן עד הלידה אז בשבועות הקרובים תגיע עגלה חדשה, גם בסגנון של הארמדילו ונקראת בייבי בוס טייגר, היא נוחה יותר לניוד מהפליפ ומתאימה מאוד לדרך כפרית, קלה יותר מהפליפ ונוחה מאוד בקיפול ובגודל. החיסרון כרגע שלא ניתן לראותה בחנויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו