התלבטות- פג פרגו בוק פלוס או ג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות- פג פרגו בוק פלוס או ג'ואי כרום
    חן
    06/11/2018

הי קובי!
    הצלחנו לצמצם את ההתלבטות שלנו לעגלה חדשה לילד ראשון. מצד אחד, ג'ואי כרום קלה יותר וזולה יותר. מצד שני, פג פרגו בוק פלוס עמידה יותר (מצאנו דגם 2016 שנמכר במחיר מוזל, עדיין יקר בכ300 ש"ח מהכרום).
    אנו גרים בקומה 1 ללא מעלית, ולכן שיקול המשקל משמעותי. מצד שני, רוצים משהו עמיד שיחזיק לטווח ארוך.
    אגב, האם יש הבדל גם בעמידות הטיולון, ובכך ניתן להמנע מקניית טיולון בעוד שנה בערך?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2018

שלום חן,

לדעתי הבוק עדיפה ברוב הפרמטרים ולכן אני ממליץ עליה יותר.
    רק לוודא שבדגם 2016 מקבלים טיולון פופאפ (טיולון שמתקפל יחד עם השלדה לגודל קומפקטי כאשר הוא פונה לכיוון הנסיעה). בטיולונים הישנים היה גם טיולון של פליקו סוויץ שמתקפל ענק ביחד עם השלדה של הבוק.

לדעתי אי אפשר להימנע מרכישת טיולון, בטח כציינת עובדה של חשיבות מוצר קל. טכנית אפשר לעבוד עם העגלה עד גיל 3, זה יותר נכון ונח לתינוק אך מניסיוני בגיל שנה/שנה + מחפשים עגלות קלות יותר עם קיפול קטן יותר, כמוכן עלויות הטיולונים (בטח בתקופות) מבצעים לא גבוהות ולכן הרוב המוחלט רוכש טיולון. אני מראש ממליץ לא לשייך את בחירת העגלה לכזו שאמורה לחסוך מאיתנו טיולון. אני ממליץ לרכוש עגלה לפי הצרכים שלכם ואם צריך אז בבוא העת לרכוש טיולון אך לא לחשוב על זה כעת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושאלה

חן
    07/11/2018

האם בסכום הזה (כ2000 שח) אתה ממליץ על עגלה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהנחה שאכן מדובר בדגם הפופ אפ...

חן
    07/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזאת בהנחה שאכן מדובר בדגם הפופ אפ

חן
    07/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2018

שלום חן,

לדרישות שלך לא הייתי ממליץ על משהו אחר בסכום של עד 2000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו