טיולון מומלץ עד 1000 ש"ח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ עד 1000 ש"ח
    נועה
    07/11/2018

קובי שלום
    אנחנו מחפשים טיולון עבור התינוק הרביעי (והאחרון) שלנו, החל מגיל 4 חודשים.
    הקריטריונים הדרושים - קיפול נח ביד אחת ולגודל סביר, ניידות טובה, סל גדול, גגון מכסה כמו שצריך, שכיבה למצב שטוח עד כמה שאפשר (לא חייבים 180 מעלות אבל קרוב לזה).
    כיוון שמדובר בילד אחרון לא צריכים משהו שיחזיק שנים על גבי שנים אבל כן לפחות לשנתיים.
    נשמח לעזרתך.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מומלץ עד 1000 ש"ח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2018

שלום נועה,

אני פחות ממליץ על טיולון לגיל 4 חודשים. ההמלצה שלי היא שהתינוק יהיה מול ההורה, אין טיולונים דו כיווניים בשוק אלא רק כאלו של עגלות, חלקם ניתן לרכוש רק כטיולון אך המחיר רחוק מהתקציב.
    באזור ה- 1000 ש"ח ההמלצות שלי הן: איזי בייבי בובו, איזי ווקר XS או טיולון מאמ, הייתי ממליץ לנסות למשוך עם עגלה אם יש כזו כעת לפחות עד גיל שקרוב לשנה ואם אפשר גם עד שנה +.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לסלקל cybex aton q

נועה
    07/11/2018

תודה על התשובה המהירה!
    מבין שלושת הטיולונים שהמלצת עליהם, האם אחד (או יותר) מהם מתאימים לסלקל סייבקס אטון q?
    למי מהם יש את הסל הגדול ביותר?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2018

שלום נועה,

לדעתי של לווקר יש את הסל הכי גדול אך בכולם הגודל נדיב.
    לגבי סלקל, ככל שידוע לי לאף אחד מהם לא ניתן לחבר סלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו