בוגבו בי 5 או ספורט ליין אקליפס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5 או ספורט ליין אקליפס?
    ריבי
    11/11/2018

היי
    מתלבטת כבר המון זמן מה לעשות.
    מאד ממליצים על בי, היא קומפקטית, אמינה וחזקה אבל נמוכה (בעלי ואני גבוהים), האמבטיה פיצית, והקיפול ממש לא נח.
    הספורט ליין אקליפס לעומת זאת גבוהה, צרה, קלה, מתקפלת בקלות. אבל החברה חדשה ולא מוכרת ואני לא מוצאת חוות דעת באינטרנט.
    כן חשוב לי שתיהיה עגלה חזקה וטובה ולא משהו חלש.
    תקציב פחות מעניין אותנו. מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום ריבי,

הפערים במחיר משמעותיים מאוד. הבי מציעה יכולת ניוד עדיפה לדעתי, בלימת זעזועים עדיפה ולכן יותר נוח לתינוק לדעתי בהליכה בדרך משובשת לדוגמא, לכם יהיה יותר נוח לעלות ולרדת מדרכות עם הבי.
    המושב של הבי מציעה תמיכה יצוקה מפלסטיק, לדעתי זהו מושב ארגונומי ואורטופדטי יותר, חשוב לזכור שהתינוקות יכולים לשבת שעות בטיולון. כמוכן מקבלים באמבטיה מזרן נושם.

היתרונות בספורט ליין הם בעיקר המחיר והגובה, כמוכן האמבטיה יותר רחבה. היא חדשה לחלוטין לכן קשה לומר או להעיד על חוזקה או אמינותה.

אם יש זמן בעוד כ-שבועיים תגיע לחנויות עגלה שנקראת בייבי בוס טייגר, לדעתי מציעה יכולת ניוד עדיפה אפילו מהבי, היא גבוהה יותר מהבי אך מעט יותר נמוכה מהספורט ליין, האמבטיה והטיולון מרווחים כמו בספורט ליין אך כמו בבי יש תמיכת מושב יצוק, גם באמבטיה יש מזרן נושם. הקיפול דומה לשל הספורטליין. המחיר יהיה בינהן באזור ה- 3000 ש"ח.
    לדעתי אם אין לחץ של זמן שווה לבדוק גם אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר

ריבי
    13/11/2018

היי קובי,
    דבר ראשון תודה על התשובה, עזרת לי מאד.
    יש לך מושג איפה ניתן יהיה להשיג את העגלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום ריבי,

כרגע היא לא מוצגת בחנויות. אפשר ליצור קשר בדף הפייסבוק בייבי בוס ולהגיע אליי לראות את העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו