שאלה לגבי סל קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סל קל
    עדן
    12/11/2018

היי קובי יש לי תינוקת בת 9 חודשיים כרגע יושבת בסל קל
    התחלנו לחפש לה כיסא בטיחות ואנחנו מבולבלים כבר.
    דיברתי עם מוכר משילב שאמר לי למה אני קונה כיסא היא יכולה להישאר בסל קל עד גיל שנתיים
    שאלתי אותו ומה לגבי ה40 דק נסיעה שמותר לה להישאר בסל קל הוא אמר שזה שטויות וזה רק לתינוקות קטנים בני חודש-חודשיים רק
    אשמח לשמוע את דעתך בנושא וכן להמליץ על כיסא בטיחות שכן המלצת על ציקו נקסטפיט IX שהוא די חדש ואין עליו עדיין המלצות ומבחני ריסוק כמו לקודמו ציקו נקסטפיט הרגיל
    אשמח לשמוע את תגובתך בנושא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סל קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום עדן,

לדעתי זה סיוט לתינוק להיות בסלקל בטח שמעבר לגיל שנה, זה בכלל לא קשור למשך השהייה, זה קשור לנוחות התינוק והצפיפות!
    לגבי משך השהייה, ההמלצה לפחות עד גיל חצי שנה היא עד 30 דק' ברצף מחשש שהנשימה עלולה להיפגע בשל זווית הסלקל. וגם 45 דק' סה"כ ליום.
    לאחר מכן התינוקות מספיק מפותחים ויכולים לשהות יותר זמן אך כפי שהסברתי זה כלל לא נוח להם, בטח שבחורף עם לבוש עבה.
    אם בעבר יכלנו למשוך עד שנה, היום התינוקות מתפתחים הרבה יותר מהר ולדעתי כבר בגיל 7-8 חודשים הם יכולים לעבור לכיסא בטיחות.

ההמלצה שלי היא נקסטפיט לא חובה IX, הIX הוא דגם משופר יותר ודומה לנקסטפיט הרגיל רק עם שינויים קלים, אי לכך אני חושב שרמת הבטיחות די זהה אבל בהעדר מבחן רשמי זו רק דעתי.

חוץ ממנו הייתי ממליץ גם על ברייטקס מרתון ואם התקציב פחות מ- 1000 ש"ח אז גרקו סייז פור מי יכול להיות אופציה טובה מאוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדן
    13/11/2018

קראתי פה שאתה ממליץ לחכות ל2019 עם העגלות זה תקף גם לכיסא בטיחות?
    יהיה מחיר משמעותי עם יחכה ?
    כיום הנקסטפיס עולה כ1450 שח
    ביום הרווקוים/סיני/וכל אלה המחיר יורד ל1250
    השאלה שלי שווה לבדוק באילת עם יותר זול או לחכות ל2019 והמחיר ירד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום עדן,

יצא לי לראות את הנקסטפיט גם בפחות מ- 1250.
    אין שינויים מרעישים בתחום הכיסאות, בניגוד לעגלות דגמי 2019 לרוב מגיעים באזור חודש מאי ולכן יותר שווה לרכוש במבצעים של החודש.
    תמיד שווה לבדוק באילת אם יש דרך להביא, שווה גם לבדוק אונליין בבלאק פריידי.
    יחד עם זאת חשוב לקחת בחשבון שאם אין חיסכון משמעותי הייתי ממליץ לרכוש במקום קרוב לכם שיש בו מתקין מורשה, עדיף שמתקין מורשה יתקין לכם את הכיסא, יתדרך אתכם וכו' זה לדעתי שווה מחיסכון וגם תמיד יהיה מענה מהיר במקום קרוב לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו