YOYO+ לעומת טיולונים אחרים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• YOYO+ לעומת טיולונים אחרים
    Kאה
    12/11/2018

הי קובי,
    אני מעוניינת לקנות טיולון ורבים ממליצים לי על הYOYO+. האם הוא באמת שווה את המחיר הגבוה שלו? הפער בינו לבין מותגים אחרים כמו ה-EASY WALKER XS או SPORTLINE VYPER הוא גבוה.
    בנוסף ראיתי שהמלצת לחכות ל2019 אבל כרגע יש הרבה מבצעים. מה כדאי לעשות לדעתך?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    YOYO+ לעומת טיולונים אחרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום חנה,

שווה לחכות זה למי שיכול, כלומר ששואלים אותי על טיולון בגיל 4 חודשים. ברור ששווה לנצל את תקופת כיסוחי המחיר אם מוצאים מוצר שמתאים.

לא יודע אם היויו מצדיק את מחירו. 2 נק' שהוא מצטיין בהם מעל כולם לדעתי הם: נוחות הניוד, אמינות ואורך חיים.
    כמוכן הוייפר לדעתי פחות טיולון בשל קיפול יחסית גדול ומשקל כבד יותר מהאיזי ווקר או היויו, מצד שני לדעתי הוא הנוח ביותר לתינוק.

באיזי ווקר מקבלים מדרך רגליים מתכוונן, גגון גדול יותר ומעקה בהשוואה ליויו, כל זה בעלות של פחות מאלף שקלים ויותר לפעמים.
    שווה לעשות בדיקה ולהושיב את התינוק בו, לטייל בחנות, לראות אם נוח לך מבחינת ניוד, לראות אם לתינוק נוח, לנסות לקפל (לשנות מצבים שזה החיסרון הגדול ביויו או בווקר והיתרון הגדול של הוייפר), לנסות לקפל ואז לקבל החלטה אם הוא תואם לצרכים שלך, אותו כנ"ל לוייפר ואותו כנ"ל ליויו אם הוא מצדיק עבורך את תוספת המחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

לאה
    13/11/2018

תודה על התשובה המפורטת,
    הבעיה שנהייתי מבולבלת יותר ...
    אז מה כדאי לקנות? איזו טיולון אתה ממליץ לקנות לתינוק בן 8 חודשים?
    יש איזה פייבוריט אחד (או יותר..)שלך שעליו אתה ממליץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוספת להתלבטות

לאה
    13/11/2018

האם תוכל לכתוב מה דעתך על ה Peg Perego Booklet? האם יש בכלל מה להשוות בינה לבין הYOYO+?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום לאה,

הפג טיולון יותר נוח לתינוק כי הוא מרווח יותר אבל הרבה יותר גדול בקיפול וגם כבד יותר. מדובר יותר בעגלה מאשר בטיולון ואם לא מפריע הגודל או המשקל אז כבר הייתי ממליץ על הביבה טאיטאי שעדיף.

אין לי טיולון פייבוריט, אני בכלל ממליץ למשוך עם העגלות ככל שניתן כאשר התינוק פונה אליכם.
    היתרון הגדול בבחירת טיולון בניגוד לעגלה הוא, התינוק, הוא איתכם, אפשר להושיב אותו בכל אחד מהטיולונים, לראות היכן נח לו, לשנות מצבים כשהוא בפנים, לטייל איתו בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן להתנסות בקיפול ואז לקבל החלטה מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו