מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ראשונה לתינוק + סלקלאור12/11/2018
אנחנו מצפים לתינוק ראשון ומחפשים עגלה שתענה על הדרישות הבאות:
1. קלה יחסית (גרים בקומה שלישית בלי מעלית)
2. נוחה לקיפול
3. נוחה לתינוק - מושב נוח, עגלה עם מזרן תומך וטיולון עם שכיבה מלאה. (מה החסרונות בטיולון בלי שכיבה מלאה כמו הבוגבו?)
4. שיתחבר אליה סלקל טוב עם מעמד לרכב עם ציון לא פחות ממצויין.
בגדול הסתכלתי על הבוגבו בי 5 אבל האמבטיה הייתה נראית לי קטנה מאוד כך שנראה לי שנצטרך להעביר אותו לטיולון מוקדם. מה החסרונות בכך? מה השכיבה המקסימלית בבוגבו? וכמה נורא זה שאין פגוז' לעגלה ומדרך רגליים מתכוונן. (כל הילדים בבוגבו נראים עם רגליים זרוקות).
הסתכלנו בנוסף גם על הסייבקס מיוס אבל הגב עם הרשת בטיולון נראה לי מוזר, לא תומך ולא עמיד האם זו התרשמות נכונה?
מה האלטרנטיבות שיענו על הדרישות? לא איכפת לנו להשקיע כי זה ילד ראשון וזה אמור לשמש גם לילדים הבאים.
בנוסף אם אפשר המלצה לסלקל טוב עם חיבור קבוע לרכב (סטנד) אשמח לשמוע.
תודה על הסדר בבלגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום אור,
אכן בוגבו בי תואמת את צרייך, אין מה לדבר על שאר דגמי היצרן אשר מגיעים עם טיולון ללא מצב שכיבה ישר. הבי כן מגיעה לשכיבה כמעט ישרה.
חשוב להבין שלמשקל קל תמיד יהיו חסרונות במקומות אחרים כי בכל זאת הדרך לקצץ משקל זה עם אמבטיה ומושב צרים וכו'.
לדעתי הבי עדיפה על המיוס בעיקר בגלל המושב עם התמיכה העדיפה וגם בגלל יכולת ניוד עדיפה.
לגבי סלקל ביתרון בכל העגלות שציינת שלכולן יש מתאמים לסלקל סייבקס ולכן ניתן לרכוש דגם אטון 5 עם בסיס אשר נחשב לאחד הבטיחותיים ביותר שיש.
אופציות נוספות הן: ארמדילו פליפ XT2 אשר כבדה יותר מהבי אך עם מושב יותר מרווח.
אם אין בעיית זמן בשבועיים הקרובים תחל להימכר בייבי בוס טייגר שדומה לבי רק מגיעה עם מעקה, מדרך רגליים מתכוונן ואמבטיה + טיולון יותר מרווחים, היתרון המחיר זול משמעותית. החיסרון לא מותג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתך המשך
אור13/11/2018דבר ראשון תודה על הפרטים.
נראה לי שאלך על הבוגבו בי 5 אבל רק כמה שאלות שמדאיגות אותי:
א. האמבטיה קצת קטנה בבוגבו- האם זה נוראי לשים ילד בגיל 4 חודשים בטיולון של העגלה? איך זה מבחינה בריאותית?
ב. האם העובדה שאין מדרך רגליים מתכוונן+ פגוז', זה לא פוגע בנוחות של הילד?
בנוגע לטייגר, חוסר מותג זה לא חסרון מבחינתי אבל מה שמלחיץ אותי שאין לאף אדם ניסיון קודם עם העגלה.
בנוגע לפליפ, שמעתי משהו על מצב שכיבה שגורם לראש של הילד להיות בהטייה אחורה? יש דבר כזה? מה אתה אומר על זה?
תודה,
ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/11/2018שלום אור,
לגבי הבי, אין בעיה לעבור בגיל 4 חודשים. הטיולון מתאים מגיל לידה. כן הייתי מוסיף מזרן איכותי כמו קומפי קוש.
חוסר במדרך זה בעיקר חיסרון בשכיבה, כלומר בשינה. מכיוון שבשלבי הטיולון הם ישנים פחות וזה חיסרון שמתבטא רק כאשר הם יחסית גדולים זה לדעתי חיסרון קל. חוסר במעקה גם לדעתי הוא חיסרון קל ולא משמעותי. זה לא משהו שמוסיף לבטיחות אלא רק לנוחות של התינוק כי הם מאוד אוהבים לאחוז במעקה.
לגבי טייגר, לדעתי זה יתרון כי משלמים מחיר זול משמעותית.
חיסרון זה כי זה לא מותג ולא סמל סטאטוס.
מכיוון שאני פיתחתי את העגלה אני יכול לומר שכן היו נסיינים לעגלה, זה פרוייקט של מעל לשנה ובסבב הראשון של הנסיינים עשינו המון שינויים ושיפורים וכשהגענו למוצר מוגמר שוב נתנו לנסיינים שעד עכשיו התגובות חיוביות.
אכן, זו תלונה שאני שומע עליה בחודש האחרון. זהו בהחלט מצב בעייתי, אני תמיד אומר שעדיף שהמושב לא ישכב עד הסוף מאשר ישכב יותר מדי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)