עגלה ראשונה לתינוק + סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה לתינוק + סלקל
    אור
    12/11/2018

אנחנו מצפים לתינוק ראשון ומחפשים עגלה שתענה על הדרישות הבאות:

1. קלה יחסית (גרים בקומה שלישית בלי מעלית)
    2. נוחה לקיפול
    3. נוחה לתינוק - מושב נוח, עגלה עם מזרן תומך וטיולון עם שכיבה מלאה. (מה החסרונות בטיולון בלי שכיבה מלאה כמו הבוגבו?)
    4. שיתחבר אליה סלקל טוב עם מעמד לרכב עם ציון לא פחות ממצויין.

בגדול הסתכלתי על הבוגבו בי 5 אבל האמבטיה הייתה נראית לי קטנה מאוד כך שנראה לי שנצטרך להעביר אותו לטיולון מוקדם. מה החסרונות בכך? מה השכיבה המקסימלית בבוגבו? וכמה נורא זה שאין פגוז' לעגלה ומדרך רגליים מתכוונן. (כל הילדים בבוגבו נראים עם רגליים זרוקות).

הסתכלנו בנוסף גם על הסייבקס מיוס אבל הגב עם הרשת בטיולון נראה לי מוזר, לא תומך ולא עמיד האם זו התרשמות נכונה?

מה האלטרנטיבות שיענו על הדרישות? לא איכפת לנו להשקיע כי זה ילד ראשון וזה אמור לשמש גם לילדים הבאים.

בנוסף אם אפשר המלצה לסלקל טוב עם חיבור קבוע לרכב (סטנד) אשמח לשמוע.

תודה על הסדר בבלגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה לתינוק + סלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום אור,

אכן בוגבו בי תואמת את צרייך, אין מה לדבר על שאר דגמי היצרן אשר מגיעים עם טיולון ללא מצב שכיבה ישר. הבי כן מגיעה לשכיבה כמעט ישרה.
    חשוב להבין שלמשקל קל תמיד יהיו חסרונות במקומות אחרים כי בכל זאת הדרך לקצץ משקל זה עם אמבטיה ומושב צרים וכו'.

לדעתי הבי עדיפה על המיוס בעיקר בגלל המושב עם התמיכה העדיפה וגם בגלל יכולת ניוד עדיפה.

לגבי סלקל ביתרון בכל העגלות שציינת שלכולן יש מתאמים לסלקל סייבקס ולכן ניתן לרכוש דגם אטון 5 עם בסיס אשר נחשב לאחד הבטיחותיים ביותר שיש.

אופציות נוספות הן: ארמדילו פליפ XT2 אשר כבדה יותר מהבי אך עם מושב יותר מרווח.
    אם אין בעיית זמן בשבועיים הקרובים תחל להימכר בייבי בוס טייגר שדומה לבי רק מגיעה עם מעקה, מדרך רגליים מתכוונן ואמבטיה + טיולון יותר מרווחים, היתרון המחיר זול משמעותית. החיסרון לא מותג

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך המשך

אור
    13/11/2018

דבר ראשון תודה על הפרטים.

נראה לי שאלך על הבוגבו בי 5 אבל רק כמה שאלות שמדאיגות אותי:

א. האמבטיה קצת קטנה בבוגבו- האם זה נוראי לשים ילד בגיל 4 חודשים בטיולון של העגלה? איך זה מבחינה בריאותית?
    ב. האם העובדה שאין מדרך רגליים מתכוונן+ פגוז', זה לא פוגע בנוחות של הילד?

בנוגע לטייגר, חוסר מותג זה לא חסרון מבחינתי אבל מה שמלחיץ אותי שאין לאף אדם ניסיון קודם עם העגלה.

בנוגע לפליפ, שמעתי משהו על מצב שכיבה שגורם לראש של הילד להיות בהטייה אחורה? יש דבר כזה? מה אתה אומר על זה?

תודה,
    ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום אור,

לגבי הבי, אין בעיה לעבור בגיל 4 חודשים. הטיולון מתאים מגיל לידה. כן הייתי מוסיף מזרן איכותי כמו קומפי קוש.
    חוסר במדרך זה בעיקר חיסרון בשכיבה, כלומר בשינה. מכיוון שבשלבי הטיולון הם ישנים פחות וזה חיסרון שמתבטא רק כאשר הם יחסית גדולים זה לדעתי חיסרון קל. חוסר במעקה גם לדעתי הוא חיסרון קל ולא משמעותי. זה לא משהו שמוסיף לבטיחות אלא רק לנוחות של התינוק כי הם מאוד אוהבים לאחוז במעקה.

לגבי טייגר, לדעתי זה יתרון כי משלמים מחיר זול משמעותית.
    חיסרון זה כי זה לא מותג ולא סמל סטאטוס.
    מכיוון שאני פיתחתי את העגלה אני יכול לומר שכן היו נסיינים לעגלה, זה פרוייקט של מעל לשנה ובסבב הראשון של הנסיינים עשינו המון שינויים ושיפורים וכשהגענו למוצר מוגמר שוב נתנו לנסיינים שעד עכשיו התגובות חיוביות.

אכן, זו תלונה שאני שומע עליה בחודש האחרון. זהו בהחלט מצב בעייתי, אני תמיד אומר שעדיף שהמושב לא ישכב עד הסוף מאשר ישכב יותר מדי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו