התלבטות לגבי עגלה של תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה של תינוק
    מיכל
    13/11/2018

קובי היי,
    תודה על הפורום הנפלא!
    אנחנו מתחלבטים מאוד בנוגע לעגלת תינוק (אמבטיה + טיולון)..
    הצרכים שלנו: טיולון מתהפך לשני כיווני הנסיעה, נוחות קיפול ביד אחת, משקל נמוך (עד כמה שניתן)..
    מצד אחד, ראינו את הבוגבו קמיליון ואת הפג פרגו.. מצד שני, זה מרגיש לי כמו המון כסף על עגלה ואולי נלך על הבייבי ג'וגר החדש (עם הטיולון לשני כיוונים).. ?
    נשמח מאוד לעזרתך!!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום מיכל,

הקימליון רחוקה מהדרישות שלך, אולי התכוונת לבי?
    פג פרגו ניתן לרכוש במחירים מאוד זולים, לפחות זה הרושם שלי מהתגובות כאן, דגמים משנתון קודם וכדומה.
    הבייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס עונה לדרישות אך לדעתי בעלת גלגלים מאוד קטנים ולכן לא הכי נוחה בניוד, כמוכן היא לא הכי מרווחת לתינוק.
    אם אין לחץ של זמן הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתגיע בשבועיים הקרובים לחנויות, עונה היטב לדרישות, משקל קל, קיפול קל ביד אחת, קומפקטית ובעלת גלגלים יחודיים ולכן נוחות הניוד תהיה מעולה. כמוכן המחיר זול משמעותית מבוגבו. אם בכל זאת הולכים על תקציב גבוהה אז בוגבו בי עונה היטב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו