המלצה לעגלה סייבקס מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה סייבקס מיוס
    שמחה
    14/11/2018

שלום קובי,
    אני מתלבטת בנוגע לעגלה ראשונה,
    חשוב לי נוחות התינוק וגם שמשקל העגלה יהיה קטן,
    ההתלבטות היא לגבי היציבות של הסייבקס מיוס, הנוחות שלה בעליה במדרגות ואיכות הנסיעה והאם היא עגלה חזקה שתישמר לכמה ילדים.
    כמו כן ראיתי בחנות את הסיילו של ספורט ליין והיא הייתה נראית יותר יציבה ואשמח לשמוע את חוות דעתך בנוגע אליה ולהבדלים בינה לבין המיוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה סייבקס מיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום שמחה,

לגבי המיוס, לדעתי היא פחות נוחה לניוד, פחות נוחה לעליהו וירידה ממדרכות, אני פחות אוהב שגב המושב עשוי מרשת ללא תמיכה קשיחה.
    לגבי הספורט ליין, המושב שלה יותר קשיח אך עדיין התמיכה היא מפרספקט ולכן אין לה ישיבה של 90 מעלות וגם השכיבה לא ממש שטוח. היא מעט יותר נוחה בניוד מהמיוס אך עדיין לדעתי ברמה בינונית בגלל סוג הגלגל וחוסר בקפיצים טובים אבל זה גם מה שמוזיל אותה מאוד.
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתחל להימכר שבוע הבא בחנויות, נוחה בהרבה לניוד משתיהן, דומה בקיפול לספורטליין, המושב מגיע יצוק מפלסטיק ולכן התמיכה מעולה לדעתי. המחיר הוא בין המיוס לספורט ליין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו