המלצה לעגלה לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לתינוק ראשון
    נינה
    14/11/2018

שלום רב,
    אנחנו עם ילד ראשון ומבולבלים מאוד בנוגע לעניין של העגלות מה כל דבר ותפקידו,
    אנחנו קונים כיסא בטיחות לאוטו שיוצא השאלה אם נחוץ לי לקנות גם סלקל+ טיולון משולב או רק טיולון מפני שאני לא מבינה מה חשוב בסלקל מה הוא יעזור לי עם יש את כיסא בטיחות שגם יכול להיות שימושי מה ההבדל בין סלקל לכיסא בטיחות בקטע של שימוש,.
    קשה לנו להחליט מה באמת הצורך שלנו עם התינוק ..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לתינוק ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום נינה,

בכותרת את רושמת המלצה לעגלה ובפועל שואלת על נחיצות הסלקל לכן אענה על השאלה.

סלקל אינו קשור לעגלה! סלקל הוא כיסא בטיחות שמתאים מגיל לידה ועד גיל שנה בממוצע. היתרון שלו על כיסא בטיחות שניתן לשלוף אותו מהרכב ולשאת אותו יחד עם תינוק. כיסא בטיחות נשאר קבוע ברכב כי הרבה יותר מסורבל לחבר או לנתק אותו מהרכב וזה בלתי אפשרי לשאת אותו יחד עם תינוק.
    לרוב העגלות יש גם אופציה של חיבור הסלקל לעגלה, לא הדבר הכי בריא לתינוק. חשוב לקחת בחשבון שאם מדלגים על הסלקל לרכוש כיסא בטיחות עם שכיבה טובה כמו של סלקל, רוב הכיסאות אינם מגיעים לזווית שכיבה שלדעתי מספיק נוחה עבור תינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה הבנתי

נינה
    14/11/2018

מצטערת כנראה רציתי לשאול עוד שאלה ויצא לי משהו אחר באמת תודה רבה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2018

שלום נינה,

את מוזמנת לשאול כל שאלה, בשביל זה אני כאן :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו