מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה שמתאימה למנח בטן בעירות לתינוק בן 5 חודשיםטלי15/11/2018
היי קובי,
הבן שלי בן חמישה חודשים ועד כה השתמשנו באמבטיה של פג פרגו בוק עלית במיוחד כשהוא על הבטן במצב עירות ומרים את הראש. (המלצה מרופא הילדים שלו בעקבות ראש פחוס והעדפת צד שהייתה- לשים רק על הבטן ) כעת, הוא מתהפך ועכשיו מנסה לעשות זאת גם בעגלה וממש להרים את עצמו מעליה ואני בחשש גדול שני עגלה תתהפך או שהוא ייפול .אני ממש רוצה להמשיך לשים אותו בעגלה על הבטן , האם יש עגלה ייעודית לכך או שאין מנוס מלעבור לטיולון ?
המון תודה,
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2018שלום טלי,
אני ממליץ למשוך עם האמבטיה ככל שניתן, לדעתי בטיולון של פג יהיה ניתן להשכיב גם על הבטן, אמנם לא בשיא הנוחות לתינוק אבל זה אפשרי, בעיקר עם מוסיפים מזרן איכותי כמו קומפי קוש.
כל טיולון שתקני יהיה פחות יעיל מהטיולון של פג כי הם צרים ולכן פחות נוחים לשכיבה על הבטן. אלא אם רוכשים טיולון של עגלה (אבל ברוב המקרים זה מגיע עם אמבטיה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לבטיחות.
טלי15/11/2018האם כשהוא על הבטן וכבר גדול וזז לו הוא יכול ליפול מהאמבטיה?
האם היא יכולה להתהפך? מצרפת תמונה שלו להערכת הגודל באמבטיה.
בנוגע לטיולון, לא הבנתי, ניתן לשחם מזרן במקום ריפודית?
תודה רבה לך על התשובות המפורטות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/11/2018שלום טלי,
זה לא העניין של האמבטיה תתהפך או לא, רוב הסיכויים שלא, זה יותר היפוך שרגל אחת תהיה מחוץ לאמבטיה ואז עוד היפוך החוצה.
לכן כל היצרנים ממליץ לא להשתמש באמבטיות מרגע שתינוק מתהפך. מצד שני אם משגיחים וזה על הרצפה בגובה נמוך (אפשר גם לשים מזרן פעילות מתחת) אני חושב שזה בסדר. לפחות כך אני עשיתי עם ילדיי.
וכן לפג איני ממליץ על ריפודית כי הבד דק, עדיף מזרן עבה ואיכותי. לא חושב שזה יעזור בצורה משמעותית בהשכבה על הבטן אבל ישדרג את הנוחות באופן כללי ומשמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי15/11/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)