עגלה שמתאימה למנח בטן בעירות לתינוק בן 5 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שמתאימה למנח בטן בעירות לתינוק בן 5 חודשים
    טלי
    15/11/2018

היי קובי,
    הבן שלי בן חמישה חודשים ועד כה השתמשנו באמבטיה של פג פרגו בוק עלית במיוחד כשהוא על הבטן במצב עירות ומרים את הראש. (המלצה מרופא הילדים שלו בעקבות ראש פחוס והעדפת צד שהייתה- לשים רק על הבטן ) כעת, הוא מתהפך ועכשיו מנסה לעשות זאת גם בעגלה וממש להרים את עצמו מעליה ואני בחשש גדול שני עגלה תתהפך או שהוא ייפול .אני ממש רוצה להמשיך לשים אותו בעגלה על הבטן , האם יש עגלה ייעודית לכך או שאין מנוס מלעבור לטיולון ?
    המון תודה,
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2018

שלום טלי,

אני ממליץ למשוך עם האמבטיה ככל שניתן, לדעתי בטיולון של פג יהיה ניתן להשכיב גם על הבטן, אמנם לא בשיא הנוחות לתינוק אבל זה אפשרי, בעיקר עם מוסיפים מזרן איכותי כמו קומפי קוש.

כל טיולון שתקני יהיה פחות יעיל מהטיולון של פג כי הם צרים ולכן פחות נוחים לשכיבה על הבטן. אלא אם רוכשים טיולון של עגלה (אבל ברוב המקרים זה מגיע עם אמבטיה).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לבטיחות.

טלי
    15/11/2018

האם כשהוא על הבטן וכבר גדול וזז לו הוא יכול ליפול מהאמבטיה?
    האם היא יכולה להתהפך? מצרפת תמונה שלו להערכת הגודל באמבטיה.
    בנוגע לטיולון, לא הבנתי, ניתן לשחם מזרן במקום ריפודית?
    תודה רבה לך על התשובות המפורטות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2018

שלום טלי,

זה לא העניין של האמבטיה תתהפך או לא, רוב הסיכויים שלא, זה יותר היפוך שרגל אחת תהיה מחוץ לאמבטיה ואז עוד היפוך החוצה.
    לכן כל היצרנים ממליץ לא להשתמש באמבטיות מרגע שתינוק מתהפך. מצד שני אם משגיחים וזה על הרצפה בגובה נמוך (אפשר גם לשים מזרן פעילות מתחת) אני חושב שזה בסדר. לפחות כך אני עשיתי עם ילדיי.
    וכן לפג איני ממליץ על ריפודית כי הבד דק, עדיף מזרן עבה ואיכותי. לא חושב שזה יעזור בצורה משמעותית בהשכבה על הבטן אבל ישדרג את הנוחות באופן כללי ומשמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טלי
    15/11/2018

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו