מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על טיולון דו כיווני קל משקל וזול יחסיתאנה15/11/2018
שלום רב,
אני אחרי לידה שניה ומשתמשת כרגע בעגלה של בייבי ג'וגר סיטי מיני (שלב האמבטיה).
העגלה נשארה לי עוד מילד ראשון ואני לא ממש מרוצה ממנה ( מטיולון בעיקר) מכיוון שמדובר בטיולון חד כיווני ללא משענת רגליים ותמיכה לגב לא כל כך טובה.
מחפשת המלצה על טיולון דו כיווני שניתן לרכוש ללא אמבטיה ( טיולון בלבד), בעל קיפול ומשקל קל- מקסימום 9 קילו ובעלות סבירה של עד 1500 שח.
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2018שלום אנה,
לצערי אין אופציה כזו בשוק. הטיולון היחיד שהוא באמת טיולון והוא דו כיווני הוא סייבקס טוויסט, הוא חורג מהתקציב.
כן ניתן לרכוש טיולון של עגלות ללא אמבטיה כמו ארמדילו פליפ XT2, או סולה של מאמאס אנד פאפאס. לצערי אני לא יודע טווחי מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנה15/11/2018קובי, המון תודה על תגובתך המהירה!
הבנתי שקיים טיולון דו כיווני גראקו איבו.
האם הוא מומלץ לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/11/2018שלום אנה,
זו יותר עגלה מאשר טיולון עם קיפול גדול, לדעתי סולה 2, ג'ואי כרום או ארמדילו פליפ יותר פרקטיות אך גם יותר יקרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנה17/11/2018קובי ערב טוב, תודה על תשובתך. אין לי בעיה עם קיפול יותר גדול. כאשר דיברתי על משקל קל - הכוונה הייתה שעגלה לא תהיה במשקל מאוד גדול,כי אני יחסית רזה ונמוכה. באופן כללי לגבי מאמאס אנד פאפאס בדקתי, זה יקר לי. סולה- לא מוכרים רק טיולון ואמרדילו עולה רק טיולון 2100 שח .
אשמח בלי קשר לקיפול לקבל חוות הדעת שלך לעגלה גראקו איבו.
האם מומלצת ? האם נוחה לתינוק? הבנתי שיחסית היא נחשבת קלה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/11/2018שלום אנה,
המשקל אכן סביר, סביב ה- 9 ק"ג.
נוחות הניוד בינונית מכיוון שאין בולמי זעזועים לגלגלים האחוריים. כפי שציינתי הקיפול גדול, כוונתי היא שרצוי לבדוק ברכב טרם הרכישה.
המושב מאוד נוח לדעתי, יש לו 4 מצבים ולא 3 כמו ברוב העגלות, האורך טוב, מעט צר אך עדיין יותר מרווח מטיולון ממוצע.
סל חפצים ענק, קיפול די נוח, סה"כ עד לפני הסולה 2 וג'ואי כרום הייתה המומלצת שלי לעגלות בתקציב נמוך כך שמדובר במוצר מעט מיושן אך עדיין ברמה טובה ביחס למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)