טיולון בייבי ג'וגר - האם מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון בייבי ג'וגר - האם מומלץ?
    נועה
    18/11/2018

קובי שלום
    אנחנו עושים כיום שימוש בעגלה שכורה של בייבי ג'וגר ומאד מרוצים ממנה. בקרוב נצטרך להחזיר אותה ולעבור לטיולון. האם הטיולון של בייבי ג'וגר מומלץ? אנחנו מיפשים טיולון קל, עם קיפול פשוט, גגון שמכסה את התינוק היטב וסל גדול. האם הטיולון של בייבי ג'וגר עונה על ההגדרה?
    בתודה מראש
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/11/2018

שלום נועה,

לא ציינת דגם של הג'וגר ולכן קשה לי לענות.
    הג'וגר עונה לדרישות של גגון טוב, נוחות קיפול וסל גדול בכל הדגמים. יחד עם זאת בחלק מהדגמים הטיולון חד כיווני, אין מדרך רגליים מתכוונן ולכן אני פחות ממליץ במעבר מאמבטיה לעבור לטילון מסוג זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי טיולונים

נועה
    18/11/2018

תודה על התגובה המהירה!
    אני שואלת ספציפית לגבי הסיטי תור וסיטי מיני זיפ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/11/2018

שלום נועה,

שניהם חד כיווניים ולכן אני פחות ממליץ, כמוכן לדעתי הן פחות נוחות בניוד בגלל גלגלים קטנים ומבנה, מבין השניים הסיטי תור לדעתי יותר מוצלחת, אפשר לרכוש אותה בגרסא דו כיוונית (סיטי תור דלוקס) אך איני יודע לומר אם אפשרי ללא אמבטיה (כי במקור זו עגלה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו