עגלה - שק שינה לעגלה ומזרון עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה - שק שינה לעגלה ומזרון עגלה
    תמר
    19/11/2018

אני צריכה ללדת עוד כחודש
    מתלבטת בין הבי 5 לביבי בוס החדשה .
    ראיתי את מה שרשמת על העגלה לפני מספר שרשורים ...

אהבתי שהאמבטיה ביציקה אחת מה שיכול לעזור בקור הירושלמי . וגם שרשום שהיא קצת יותר גבוהה מהבי 5
    איך המזרון של האמבטיה בביבי בוס ? אהבתי את המזרונים של קומפי קוש . האם אפשר להשתמש בהם באמבטיה ? ואחר כך להעביר אותם לטיולון ? או שבאמבטיה עדיף להשאר עם המזרון המקורי

יש לך המלצה על שק שינה טוב שמתחבר לעגלה ומגן מקור ורוח - רב הזמן התינוקת תהיה באמבטיה אבל אני כן אצרך לפעמים להשתמש בטיולון ... מבחינת נוחות קיפול שמתקפל ביחידה אחת ולא צריך לפרק את האמבטיה .

אגב - איפה אפשר לראות אות העגלה באזור ירושלים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/11/2018

שלום תמר,

אכן האמבטיה + הטיולון גבוהים יותר, המזרן מאוד זהה לשל הבי, יחסית עבה עם רשת איוורור בחלק העליון.
    לגבי קומפי קוש, היצרן מציין שהמוצר מתאים מגיל 6 חודשים אך אני מכיר הרבה ששמים אותו באמבטיה, זה לשיקולך וחשוב להיזהר מכיוון שהוא עבה מדי לשנת לילה/צהריים בעגלה ללא השגחה.
    לגבי שקי שינה, בחול יש מעולים, אני אישית מפחד להביא לארץ כי באמת רק בירושלים ואולי צפת יהיה להם ביקוש. כל הקיימים בעיקר של מיננה שהוא פופלארי וטוב לדעתי פחות מחממים כמו אלו שנמכרים בחול, אם יש אפשרות להזמין אונליין אז ההמלצה שלי היא לשקי שינה של חברה בשם אלודי דיטיילס / elodie details ניתן להזמינו מEBAY הוא לא זול אבל האיכות ברמה אחרת מכל מה שאני מכיר.

יש לנו בעיית הפצה כרגע (יותר מדי הזמנות) ולכן מתעכבת ההפצה לירושלים. אני ממליץ לבדוק מולי בפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לעזור כך שתראו אותה בהקדם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמר
    19/11/2018

אבדוק לגבי השקי שינה שרשמת...

ואני אתכם בקשר לגבי העגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואהיה אתכם בקשר

תמר
    19/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/11/2018

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו