מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה - שק שינה לעגלה ומזרון עגלהתמר19/11/2018
אני צריכה ללדת עוד כחודש
מתלבטת בין הבי 5 לביבי בוס החדשה .
ראיתי את מה שרשמת על העגלה לפני מספר שרשורים ...
אהבתי שהאמבטיה ביציקה אחת מה שיכול לעזור בקור הירושלמי . וגם שרשום שהיא קצת יותר גבוהה מהבי 5
איך המזרון של האמבטיה בביבי בוס ? אהבתי את המזרונים של קומפי קוש . האם אפשר להשתמש בהם באמבטיה ? ואחר כך להעביר אותם לטיולון ? או שבאמבטיה עדיף להשאר עם המזרון המקורי
יש לך המלצה על שק שינה טוב שמתחבר לעגלה ומגן מקור ורוח - רב הזמן התינוקת תהיה באמבטיה אבל אני כן אצרך לפעמים להשתמש בטיולון ... מבחינת נוחות קיפול שמתקפל ביחידה אחת ולא צריך לפרק את האמבטיה .
אגב - איפה אפשר לראות אות העגלה באזור ירושלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/11/2018שלום תמר,
אכן האמבטיה + הטיולון גבוהים יותר, המזרן מאוד זהה לשל הבי, יחסית עבה עם רשת איוורור בחלק העליון.
לגבי קומפי קוש, היצרן מציין שהמוצר מתאים מגיל 6 חודשים אך אני מכיר הרבה ששמים אותו באמבטיה, זה לשיקולך וחשוב להיזהר מכיוון שהוא עבה מדי לשנת לילה/צהריים בעגלה ללא השגחה.
לגבי שקי שינה, בחול יש מעולים, אני אישית מפחד להביא לארץ כי באמת רק בירושלים ואולי צפת יהיה להם ביקוש. כל הקיימים בעיקר של מיננה שהוא פופלארי וטוב לדעתי פחות מחממים כמו אלו שנמכרים בחול, אם יש אפשרות להזמין אונליין אז ההמלצה שלי היא לשקי שינה של חברה בשם אלודי דיטיילס / elodie details ניתן להזמינו מEBAY הוא לא זול אבל האיכות ברמה אחרת מכל מה שאני מכיר.
יש לנו בעיית הפצה כרגע (יותר מדי הזמנות) ולכן מתעכבת ההפצה לירושלים. אני ממליץ לבדוק מולי בפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לעזור כך שתראו אותה בהקדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תמר19/11/2018אבדוק לגבי השקי שינה שרשמת...
ואני אתכם בקשר לגבי העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהיה אתכם בקשר
תמר19/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/11/2018בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)