מחפשים עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה לילד ראשון
    דבורה
    21/11/2018

אנחנו מחפשים עגלה לילד ראשון.
    הדרישות שלנו: אמבטיה גדולה, נוחה ורחבה מספיק לילד.
    טיולון שנשכב למצב שכיבה מלא.
    גלגלים טובים ויציבים ולא עגלה קטנה בסגנון YOYO או בוגבו.
    גובה עגלה מותאם גם לגבוהים וגם לנמוכים.
    כובד וגודל לא מפחידים אותנו..
    תקציב: עד 4,000 כולל סלקל מתחבר עליה.
    יש המלצות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד פרט אחד חשוב

דבורה
    21/11/2018

היא צריכה להיכנס מקופלת לתוך באגז' של יונדאי גטס.
    מקווה שהדרישות לא גבוהות מידי עד לא אפשריות :)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2018

שלום דבורה,

לדעתי סלסה של איי.בי.סי דיזיין עונה היטב לדרישות.
    סופר נוחה בניוד, גבוהה יחסית אך הידית מתכווננת ולכן מתאימה להורים עם הבדלי גובה. בדגמי 2019 הטיולון נשכב לשכיבה מלאה.
    נכנסת לגטס מקופלת עם טיולון, בשלב האמבטיה כמו רוב העגלות האמבטיה צריכה להיות בפנים הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דבורה
    22/11/2018

תודה רבה על המענה המפורט. אני לצערי לא מוצאת עליה הרבה ברשתות החברתיות. האם זו חברה לא מספיק מוכרת?
    ועוד דבר, מסרטון שראיתי, זה נראה שהטיולון מעט "מתנדנד" כשאין עליו משקל של הילד. האם זה יכול להוות בעיה?
    עוד דבר, אני לא רואה בשום מקום ברשת שהעגלה הזו מגיעה עם סלקל, אני טועה?
    שוב תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד פרט

דבורה
    22/11/2018

סליחה שאני ככה מציקה בהרבה פרטים. ילד ראשון רוצים את הכיי טוב שאפשר למצוא (מי לא בעצם?)

כתבתי שאני מחפשת טיולון שנשכב למצב שכיבה מלא. ואני אסביר, כי בעגלה הזו אין שכיבה מלאה.
    אני רוצה שכיבה מלאה כמו בבוגבו בי 5 שזה נשכב לגמריי ולא כמו המוצי או העגלה הזו שהמושב הוא מובנה ואז תמיד הילד נשאר עם הטוסיק למעלה כשמשכיבים את העגלה.

שזה יהיה שכיבה כמו מיטה ולא כמו כיסא שנשכב אחורה. מקווה שהבהרתי את עצמי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2018

שלום דבורה,

ראשית, בכוונה הדגשתי דגם 2019, בדגם זה המושב נשכב למצב שטוח (יותר שטוח מהבי או המוצי!).
    שנית אין בעיית נידנוד, לא בדור הקודם ובוודאי לא בדור החדש (במושב עם שכיבה מלאה, המושב יושב יציב יותר ממושב עם מצב שכיבה בתנוחת עירסול).
    בארץ המותג פחות מוכר אך זהו מותג העגלות הנמכר ביותר בגרמניה. בישראל לדעתי רוב ההורים (ההורים לעתיד) מאוד מפונקים וחושבים על עצמם, ברגע שיש מוצר כבד ובעל קיפול גדול הם עוברים הלאה לעגלה הבאה, חשובים להם קיפול קל וקטן ומשקל קל, כפי שאני מציין תמיד כאשר מקצצים במשקל ובגודל זה תמיד בא על חשבון משהו והמשהו הזה לדעתי זו נוחות התינוק וגם נוחות הניוד. בסלסה לדעתי אין את הפשרות האלו, בעיקר בדגמי 2019 ועדיין יש כאן גם נוחות להורה, לא מדובר במוצר סופר כבד וגדול הקיפול אמנם גדול מהבי אך עדיין מתאים לרוב הרכבים כולל גטס.

אכן העגלה לא באה עם סלקל. הסלקל של המותג אינו ברמה הגבוהה ביותר מבחינה בטיחותית ולכן הוחלט לשווק את העגלה עם אופציה לרכישת מתאמים לסלקל, המתאמים מתאימים לסלקלים של מקסי קוזי, בי סייף, ג'ואי או סייבקס, ארבע יצרנים מובילים בתחום עם סלקלים בדירוג בטיחותי של 4 או 5 כוכבים. אי לכך כן מתחברים סלקים וגם הטובים ביותר.

ועוד נקודה קטנה, ההמלצה שלי לא להתרשם מסרטונים ותמיד לבדוק את מהמוצר פיזית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דבורה
    22/11/2018

אנחנט באמת רוצים לשים דגש על נוחות הילד. ולכן העגלה הזו אכן עונה על הדרישות שלנו. אני באמת רוצה להתרשם ממנה ולראות את השכיבה שיש לטיולים ואת האמבטיה וכו' אם אנחנו רוצים לקנות אותה, איפה ניתן להתרשם ממנה בירושלים? ועוד שאלה, האם היית ממליץ על סלקל דונה כסלקל להעביר מהרכב וכו' או שכבר עדיף ישר כיסא בטיחות? שוב, בדגש על הנוחות המירבית לילד. בהתחשב בזה שאני חושבת (מקווה שאני לא טועה) שכמה זמן שפחות בסלקל טוב יותר לילד. תודה רבה על המענה הכה מפורט ונעים ומסביר.. לא חלמתי לקבל כזו תשובה מפורטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו