כיסא בטיחות ברייטקס אליגנס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות ברייטקס אליגנס
    איליה
    21/11/2018

שלום רצתי לשאול איך הכיסא הזה מבחינת התקנה עם חגורות בטיחות עד כמה מסובך לעשות לבד ולא לתת לאיש מקצוע?
    והאם יש לך רעיון לכיסא מומלץ יותר עד 1000 ש"ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2018

שלום איליה,

רוב הכיסאות יהיו מסורבלים להתקנה באמצע, דגמי הקליק טייט של ברייטקס יהיו קלים יותר להתקנה אך הם לא בתקציב.
    בפחות מ-1000 ש"ח ההמלצה שלי היא גרקו סייז פור מי.
    אם אפשר להעזר באיש מקצוע עדיף אפילו רק להתקנה הראשונית וללימדה כיצד עושים זאת. זה בכל מקרה ללא עלות

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על פי בייבי גיר לאב הכיסא מדורג גבוה יותר בבטיחות מהמרטון אך פחות מרופד ונוח להתקנה עם חגורות השאלה אם אני יכול לסמוך על זה?

איליה
    22/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2018

שלום איליה,

איני יודע מי אלו בייבי גיר לאב. בכל אופן גם אילו היה בטיחותי יותר לשם הדיון, עדיין בהתקנה לא נכונה גם הכיסא הבטוח בעולם הופך לשום דבר! זה היתרון של סדרת הקליק טייט, לא צריך להיות מומחה גדול או בעל ידע בהתקנה. ההתקנה פשוטה וקלה בכדי למנוע טעויות אנוש בהתקנה.

איני ממליץ לחסוך (רק אם אין ברירה) בכיסאות בטיחות, אלו מוצרים שמשמשים לשנים רבות כך שאם מסתכלים על השקעה פר יום אני לא ממליץ לחסוך כאן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו