כיסא בטיחות לתינוק מגיל שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לתינוק מגיל שנה
    מירי
    22/11/2018

שלום, אני רוצה לקנות כיסא בטיחות לתינוק החל מגיל שנה או שנה וחצי ברגע שמסיימים את שלב הסלקל. אין לי מושג בעניין. מה מומלץ. יש לי רכב קיה פיקנטו חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2018

שלום מירי,

ההמלצות שלי הן צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון קליקטייט, זה אם אין הגבלה של תקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך על הכיסאות ...

מירי
    23/11/2018

מה דעתך על הכיסאות שמוכרים בשילב? טובי, אופל, פריה,ארי, אריספיקס, פריורי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2018

שלום מירי,

כולם טובים אך לדעתי כיסאות אמריקאים עדיפים. הם מסוגלים לשמש למשקלים גבוהים יותר, טובים בהרבה לדעתי בחגירה כנגד כיוון הנסיעה (מלבד האקסיס שגם מצוין. העדר התחרות בבלעדיות של שילב לדעתי יוצרת מחיר גבוהה בניגוד למושבים האמריקאים שבתחרות כל הזמן. כמוכן אנו בתקופת מבצעים ולכן כרגע המחירים בשילב מעולים אם החלטתם ללכת לכיסאות שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו