צ'יקו מינימו או ספורטליין וייפר?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צ'יקו מינימו או ספורטליין וייפר?
    מיכל
    24/11/2018

בן 3 חודשים ומתחיל להיות לו צפוף באמבטיה. כרגע משתמשים באינגלזינה זיפי ישנה שקנינו ביד שניה, אבל היא לא נוחה לנסיעה וכבדה לנו. היינו רוצים לעבור לטיולון קל ומתלבטים בין שתי העגלות שציינו מעלה. המחיר שלהן יחסית זהה.
    הדרישות:
    שכיבה מלאה עד כמה שניתן (שיהיה אפשר להשכיב על הבטן)
    משקל קל וקיפול קטן יחסית
    עבירות טובה (נוחה לנסיעה)

אשמח לחוות דעתך. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2018

שלום מיכל,

ראשית לדעתי שתיהן וגם הזיפי סובלים מחיסרון גדול אחד, הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +.
    לדעתי הוויפר נוחה יותר בניוד ועם הצללה טובה יותר, שאר הדברים הם די זהים ולכן ההמלצה שלי היא לוייפר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלת המשך

מיכל
    24/11/2018

אולי אני טועה, אבל לא הצלחתי למצוא טיולון דו כיווני שיתאים לגיל הזה (שכיבה מלאה וכו') בטווח מחירים דומה ובמשקל סביר. אם אתה מכיר משהו אחר, אשמח לדעת 🙂

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2018

שלום מיכל,

אינך טועה, אין טיולונים כאלו, רק כחלק מעגלה, לעיתים ניתן לרכוש רק את הטיולון אבל המחיר גבוהה בהרבה מהמחירים של הצ'יקו או הוייפר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דגם כזה שנמכר בחו"ל?

מיכל
    24/11/2018

לו הייתה לי אפשרות לקנות טיולון בארה"ב או באירופה, יש אולי דגם שמתאים לדרישות, דו כיווני ובתקציב מתאים ונמכר שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/11/2018

שלום מיכל,

אני פחות מתמצא בעלויות בחו"ל. בארה"ב יש עגלה/טיולון של ארגו עם ידית עוברת ואז אפשר שהתינוק יהיה מולך.
    שאר האופציות הן עגלות ללא אמבטיה כמו סולה 2, בוגבו בי, ארמדילו פליפ XT2. אני לא יודע אם משהו מכולן בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו