התייעצות לעגלה לילדה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לעגלה לילדה ראשונה
    מיכל
    24/11/2018

שלום,
    רציתי להתייעץ לגבי עגלה לילדה ראשונה שצפויה להיוולד בפברואר.

מספר נקודות חשובות:
    - בטיחותית, נוחה ויציבה.
    -חייבת להיות קלה יחסית ומתקפלת בקלות כיוון שיש לי פריצות דיסק ואני לא אסתדר עם עגלה כבדה.
    -מתאימה לגבוהים (אני 1.74 ובעלי 1.87).
    - רצוי טיולון דו כיווני, סל רחב יחסית ובד נושם.

בנוסף, במידה ולעגלה יש אפשרות חיבור למתאמים של ברייטקס, יש לנו אפשרות לקבל אמבטיה וסלקל ולכן זאת אפשרות טובה, בעיקר כי התקציב לא מאד גבוה (מתכווננים לעגלות באזור ה-2000 ש"ח, ללא סל-קל)

אפשרויות שחשבנו עליהם ונשמח לדעתך לגביהם:

Abc ראבנה 4
    ג'ואי כרום
    בייבי ג'וגר סיטי מיני 4/תור + מתאם לברייטקס (נוטה לפבול בגלל אי התאמה לסעיף האחרון)
    טאי טאי ביבה
    סיילו ספורטליין

כמובן שנשמח גם לשמוע הצעות נוספות,
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2018

שלום מיכל,

ראשית יש לזכור שאין מושלם, תמיד יהיה חיסרון כזה או אחר ודבר יבוא על חשבון דבר אחר. שנית אין עגלות עם בד נושם, בגלל התקנים רוב העגלות עשויות מפוליאסטר ולכן הן לא נעימות (גם אם מרגישות כך). לשם כך יש מזרנים לטיולונים מבד כותנה, בחלק מהאמבטיות יש מזרן נושם.

ראבנה: הכי כבדה, יחד עם טיולון מעל ל- 11 ק"ג. יחסית גבוהה, נוחה מאוד בניוד ובתפעול. המשקל עבורך לדעתי הוא החיסרון המרכזי.

כרום: נוחות ניוד סבירה, גובה סביר, סל גדול. משקל גם באזור ה- 11 ק"ג יחד עם טיולון.

אם המשקל מסתדר לכם אז לדעתי הראבנה עדיפה מהשניים, גם בזכות מזרן נושם באמבטיה, בדים מסנני קרינה וגגונים גדולים יותר ואמבטיה וטיולון מרווחים יותר.

טאיטאי, לדעתי פחות מומלצת בגלל טיולון חד כיווני, איני ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+

סיילו: עונה לרוב הדרישות, קלה, קיפול נוח וקטן, נוחות ניוד סבירה וטיולון דו כיווני. לדעתי הטיולון לא מוצלח מכיוון שאין לו ישיבה של 90 מעלות וגם השכיבה לא הכי שטוחה, זאת מכיוון שהתמיכה הקשיחה שלו מפרספקט בתוך הגב.

בסגנון של הסיילו הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, המשקל די זהה אך הטייגר נוחה יותר לניוד ומגיעה עם מזרן נושם באמבטיה (שאין בסיילו) והטיולון מגיע לזוויות ישיבה ושכיבה די מלאות. המושב עשוי מפלסטיק יצוק מה שלדעתי
    מספק תמיכה טובה יותר. שוקלת 8.7 ק"ג כך שהמשקל בהחלט מעולה, לא הכי גובהה אך סבירה בגובה האמבטיה וטיולון, הידית מגיע לגובה גבוהה כך שהיא בסדר לגבוהים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיכל
    25/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו