עגלת אינגליזינה החדשה - אפטיקה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אינגליזינה החדשה - אפטיקה
    אל
    28/11/2018

היי,
    ידוע לך מהן חוות הדעת על עגלה זו? היא חדשה ממש יחסית ואנחנו לא מצליחים למצוא ביקורות עליה..
    ראינו ביקורות על טרילוג'י אבל הבנתי שהן לא כל כך דומות.. את הטרילוגיה אני לא כל כך אוהבת..
    ומהי ההמלצה שלך באופן כללי על עגלה עד סכום 4000 ₪ שתהיה מרווחת לתינוק, לא נמוכה, ידית מתכווננת, נוחה לנסיעה ביישוב עם דרכים לא תמיד נוחות, כמובן גם מבחינת קיפול העגלה שיהיה מקום בתא המטען ולא תתפוס את כולו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2018

שלום אל,

היא מאוד חדשה, גם בעולם כך שכרגע קשה לדעת.
    סה"כ נראית איכותית, הבנייה טובה, הבדים טובים, מרווחת מאוד, נוחות הניוד די טובה אם כי בולמי הזעזועים לדעתי קשיחים מדי.
    כמוכן היא יחסית כבדה יחד עם מושב טיול.
    חיסרון נוסף הוא הסלקל של אינגלזינה אם רוצים לחבר סלקל לעגלה.
    אם המשקל לא פקטור ולא מתכוונים לחבר סלקל לעגלה זו לדעתי עגלה שעונה היטב לדרישות שלכם.

הייתי מוסיף לבדיקה את סלסה 2019, יותר גבוהה מהאפטיקה, קלה יותר, לדעתי נוחה יותר בניוד בזכות בולמי זעזועים מצויינים, מתחברים עליה סלקלים של יצרנים מובילים. לדעתי הגגונים שלה עדיפים בהרבה, בעיקר בטיולון.
    היא רחבה יותר, רוחב הגלגלים שלה גדול בכ-10 ס"מ מהאפטיקה, בגלל זה היא גם מעט יותר רחבה בקיפול אך היא יותר דקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

אל
    28/11/2018

אנחנו לא מעוניינים בסלקל, יש לנו כיסא תינוק מגיל לידה..
    ניסינו מבחינת ניוד ואהבנו מאוד, דווקא באמת הגגון קצת מלחיץ אותי, הוא נראה לא יציב..
    במה הגגונים בסלסה טובים יותר? מאחר ואנחנו גרים באזור ירושלים לא מצאתי מקום בו היא נמכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/11/2018

שלום אל,

גם יותר גדולים, גם באמבטיה וגם בטיולון. כמוכן לדעתי בטיולון הגגון יותר יציב, בהחלט גם אני פחות אהבתי את חוסר היציבות בגגון האפטיקה.
    לצערי אין משווק מורשה בירושלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו