מזרון לתינוק-איזה מזרון מומלץ שאינו מכיל מונעי בעירה רעילים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון לתינוק-איזה מזרון מומלץ שאינו מכיל מונעי בעירה רעילים?
    טליה
    04/12/2018

שלום ןחנוכה שמח,
    הבנתי שיש בעיה עם מזרוני תינוקות המכילים מונעי בעירה המפרישים חומר רעיל. האם יש מזרן ממומלץ נטול חומרים כאלה?
    תודה רבה,
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2018

שלום טליה,

אכן נושא בעייתי, לשמחתנו מכון התקנים הבין זאת וכעת מאושרים גם מזרנים ללא חומר מעכב בעירה, זאת בניגוד לבעבר.
    ככל שידוע לי מזרני בייבי טק (חלק מהדגמים) אינם מכילים מעכב ומזרן נומו אינו מכיל מעכב בעירה.
    מבין שלל הדגמים הכי הייתי ממליץ על המולטיפלואו אך להבנתי כרגע יש מחסור, מומלץ ליצור קשר עם בייבי טק אם זה רלוונטי לברר זמינות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טליה
    04/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע לך משהו על מזרני dormiente הגרמנים?

טליה
    04/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע לך משהו על מזרני dormiente הגרמנים?

טליה
    04/12/2018

הבנתי שהם מחומרים טבעיים. אבל אין לי המלצות...
    אשמח לדעתך.
    תודה,
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2018

שלום טליה,

איני מכיר באופן אישי, לא נגעתי או ראיתי אותם מקרוב, גם לא בתערוכות שונות בחול, לכן כל הידע או המידע שיש לי מגיע מהרשת. על פניו נראה שמדובר במזרן מעולה, הוא מזרן נושם ולכן כן הייתי ממליץ עליו. לפי הבנתי כרגע הוא גם נמכר במחיר טוב.
    אני תמיד ממליץ בהקשר שלו לבדוק מול מכון התקנים אם יש לו אישור או שהאישור שלו בתוקף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו