שאלה לגבי סלקל שמתחבר לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סלקל שמתחבר לעגלה
    טלי
    05/12/2018

שלום קובי,
    אני רוצה לקנות עגלה שמתחבר אליה סלקל. כנראה שנלך על האויסטר זירו. אפשר לחבר אליה סייבקס, מקסי קוזי, ביוקו, ועוד חברות אחרות. רציתי לשאול איזה מהם הכי מומלץ. אני קצת מבולבלת, במיוחד בין הדגמים הקיימים של סייבקס. הכי חשוב לנו שיהיה מקסימום דירוג בבטיחות... אם יש פרמטרים נוספים משמעותיים אשמח שתציין.
    תחדה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2018

שלום טלי,

לגבי העגלה, אני פחות ממליץ, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה לפחות, מומלץ עד שנה+, בזירו הטיולון חד כיווני.

לגבי סלקלים, גם הסלקלים של סייבקס מצויינים וגם של מקסיקוזי. הביוקו פחות ממולץ לדעתי.
    לדעתי הטוב ביותר בטיחותית הוא סייבקס אטון Q ואחריו אטון 5.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, לגבי הדגמים השונים של הסלקלים

טלי
    06/12/2018

איפה ניתן להשיג אטון קיו? ראיתי רק אטון 5.
    ומה לגבי מקסי קוזי? יש לו דגמים מסוימים שיותר מומלצים?
    מבחינת משקל יש הבדל משמעותי ביניהם?
    למה הסייבקס יותר בטיחותי ממקסי קוזי? במה זה מתבטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2018

שלום טלי,

אפשרי לרכוש את ה- 5, אין הבדל בינו לQ מבחינה בטיחותית.
    דגמי הסייבקס שהמלצתי זכו לדירוג של 5 כוכבים עם בסיס או ללא.
    מקסי קוזי עם בסיס קיבלו 4 כוכבים. הדגם הבטוח ביותר שלהם הוא הפבל +

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטון 5 ותקן i- size

טלי
    19/12/2018

תודה על תשובתך,
    הבנתי שלאטון 5 אין תקן i-size, איך ייתכן אם כך שהוא באותה רמת בטיחות של ה-q?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2018

שלום טלי,

שניהם גרפו דירוג מקסימלי במבחני בטיחות עם בסיס וללא.
    תקן הI-SIZE מחמיר יותר ולכן הQ מעט בטוח יותר, אני תמיד ממליץ עליו אם אין הגבלת תקציב אך חשוב לזכור: הפערים לא גדולים ולעיתים הפער במחיר כן. כמוכן הסלקל משמש לתקופה סופר קצרה, אני מכיר יותר מדי מקרים שבהם ההורים רכשו את הסלקל הבטיחותי ביותר ובשלב הכיסא חסכו וקנו מוצר זול, לדעתי לא צריך לחסוך בשום שלב אבל אם כן, אז בסלקל ולא בכיסא שמשמש לתקופה הרבה יותר ארוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו