מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי סלקל שמתחבר לעגלהטלי05/12/2018
שלום קובי,
אני רוצה לקנות עגלה שמתחבר אליה סלקל. כנראה שנלך על האויסטר זירו. אפשר לחבר אליה סייבקס, מקסי קוזי, ביוקו, ועוד חברות אחרות. רציתי לשאול איזה מהם הכי מומלץ. אני קצת מבולבלת, במיוחד בין הדגמים הקיימים של סייבקס. הכי חשוב לנו שיהיה מקסימום דירוג בבטיחות... אם יש פרמטרים נוספים משמעותיים אשמח שתציין.
תחדה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/12/2018שלום טלי,
לגבי העגלה, אני פחות ממליץ, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה לפחות, מומלץ עד שנה+, בזירו הטיולון חד כיווני.
לגבי סלקלים, גם הסלקלים של סייבקס מצויינים וגם של מקסיקוזי. הביוקו פחות ממולץ לדעתי.
לדעתי הטוב ביותר בטיחותית הוא סייבקס אטון Q ואחריו אטון 5.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, לגבי הדגמים השונים של הסלקלים
טלי06/12/2018איפה ניתן להשיג אטון קיו? ראיתי רק אטון 5.
ומה לגבי מקסי קוזי? יש לו דגמים מסוימים שיותר מומלצים?
מבחינת משקל יש הבדל משמעותי ביניהם?
למה הסייבקס יותר בטיחותי ממקסי קוזי? במה זה מתבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/12/2018שלום טלי,
אפשרי לרכוש את ה- 5, אין הבדל בינו לQ מבחינה בטיחותית.
דגמי הסייבקס שהמלצתי זכו לדירוג של 5 כוכבים עם בסיס או ללא.
מקסי קוזי עם בסיס קיבלו 4 כוכבים. הדגם הבטוח ביותר שלהם הוא הפבל +
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטון 5 ותקן i- size
טלי19/12/2018תודה על תשובתך,
הבנתי שלאטון 5 אין תקן i-size, איך ייתכן אם כך שהוא באותה רמת בטיחות של ה-q?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/12/2018שלום טלי,
שניהם גרפו דירוג מקסימלי במבחני בטיחות עם בסיס וללא.
תקן הI-SIZE מחמיר יותר ולכן הQ מעט בטוח יותר, אני תמיד ממליץ עליו אם אין הגבלת תקציב אך חשוב לזכור: הפערים לא גדולים ולעיתים הפער במחיר כן. כמוכן הסלקל משמש לתקופה סופר קצרה, אני מכיר יותר מדי מקרים שבהם ההורים רכשו את הסלקל הבטיחותי ביותר ובשלב הכיסא חסכו וקנו מוצר זול, לדעתי לא צריך לחסוך בשום שלב אבל אם כן, אז בסלקל ולא בכיסא שמשמש לתקופה הרבה יותר ארוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)