המלצה לעגלה משולבת עד 2,500₪

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה משולבת עד 2,500₪
    עדי ניר פז
    09/12/2018

שלום קובי
    אשמח להמלצה לעגלה שמשולבת אמבטיה וטיולון עד 2,500₪. מעדיפה עגלה קלה יחסית ולא רחבה בגלגלים.
    ראיתי את הספורטליין סיאלו ועגלה של gobaby, הבעיה של גו בייבי היתה שהיא מאוד רחבה ולא תעבור בדלתות מסוימות, לגבי הספורטליין אני לא בטוחה לגבי המשקל שלה והאיכות. כמו כן ראיתי את הבייבי בוס החדשה אבל היא עולה על התקציב- האם באמת שווה להשקיע את התוספת מחיר עליה?
    אם יש עוד עגלות טובות בטווח הזה אשמח לדעת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/12/2018

שלום עדי,

לגבי הגו בייבי, אכן היא ברוחב של עגלות תאומים ולכן אני פחות ממליץ.
    אם רוצים עגלה בסגנון שלה ובמסגרת התקציב הייתי ממליץ על סירקל ראבנה 4 מבית איי.בי.סי דיזיין, היא ברוחב של עגלה ממוצעת ואף מציעה אמבטיה וטיולון מרווחים יותר מהגו בייבי + מצב ישיבה נוסף בטיולון.

לגבי ספורטליין, אני פחות אוהב מכיוון שמושב הטיולון שלה לא מגיע לזווית ישיבה של 90 מעלות או קרוב לכך.

לדעתי הבייבי בוס כן שווה את המאמץ מכיוון שיש לה מושב יצוק מפלסטיק ומערכת גלגלים וצמיגים ברמה של עגלות שעולות הרבה ממנה. כמוכן הפער בינה לתקציב לא גדול ותמיד אפשר להתמקח ולצמצם את הפער.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו