מתלבטת לגבי 3 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי 3 עגלות
    רוחמה
    11/12/2018

שלום.
    הייתי שמחה לעזרה בהתייעצות..
    קודם אסביר מה הקריטריונים שחשובים לנו:
    עגלה לא כבדה, נוחה בקיפול יחד עם הטיוליון ועדיף גם עם האמבטיה.
    גלגלים קטנים..היה לנו בעבר עגלה עם גלגלים גדולים מאחורה והיה מסורבל וקשה.(צפצולה)
    שיהיה מרווח (לא חייב מאוד) באמבטיה.

3 העגלות שמצאנו:
    בייבי גוגר סיטי תור לאקס- בגלל שהיא חדשה לא שמענו עליה כ"כ תגובות.
    ג'ינה מינום- הספרדית נראה לי גם חדשה שלא שמענו עליה תגובות המינוס שזה חברה לא מוכרת לכן אני שואלת עליה.
    ארמדילו של מאמס אנד פאפס xp2- ניראת גם בסדר מתלבטת על גודל הגלגלים מאחורה שהן קצת גדולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגבי 3 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/12/2018

שלום רוחמה,

ראשתי ככל שהלגלים יותר קטנים ומצומצמים ברוחב כך רוחב העגלה קטן ולכן אי אפשר להנות מכל העולמות.

התור דלוקס לדעתי מגיעה עם גלגלים קטנים מדי ולכן נוחות הניוד לא תהיה טובה במקרים בהם הדרך מעט משובשת. שאגב זהו עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון שמחפשים גלגלים קטנים, נוחות הניוד יורדת. תחשבי שיש בעגלה תינוק ואביזרים וסל חפצים מלא ואת לא מטיילת בחנות אלא בחוץ, בחנות שהעגלה ריקה ללא משקל והרצפה חלק כל עגלה תיסע בקלות. תעשו ניסוי ושימו בעגלה משקל של 12 ק"ג ותטיילו בחנות ומחוצה לה, תעלו ותרדו מדרכות ותבינו לבד איך זה משפיע על יכולת הניוד.

המינימום לדעתי נוחה יותר לניוד בעיקר בדגמים עם הגלגלים הגדולים יותר (יש 2 גרסאות אחת עם גלגלים קטנים). המינוס שלה שהיא כבדה ומעגלות כאלו הייתי מצפה שלפחות יהיו קלות או שאם הן כבדות, לפחות שהטיולון והאמבטיה יהיו רחבים. מבין ה- 3 לדעתי הכי מוצלחת.

ארמדילו פליפ XT2, מאוד ותיקה, הרוב מרוצים, נוחה לניוד ואכן רוחב הגלגלים די קרוב לצפצולה עדיין צרה יותר, וגם גודל הגלגל קטן יותר. גם כאן העגלה יחסית צרה.
    הכי נוחה לקיפול לדעתי מבין ה-3. נוחות הניוד יחסית טובה. תלוי כמובן היכן מטיילים.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, רוחב הגלגלים צר יותר מהארמדילו ב-2 ס"מ והיא נוחה יותר לניוד משלושת הדגמים שצינת, כמוכן היא מרווחת יותר משלושת הדגמים וגם קלה יותר מהארמדילו ומהג'נה. לדעתי עונה הכי טוב לדרישות שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו