אני מאיזור קרית ארבע ירושלים יהיה מצויין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני מאיזור קרית ארבע ירושלים יהיה מצויין
    רוחמה
    12/12/2018

יש לי עוד שאלה ..לאור מה שהצעת לנו אנחנו מאוד מתלבטים בין הבייבי בוס לבין הארמלידו..הבייבי בוס יותר נשמע לנו אך מה שמפחיד זה שאין חוות דעת ..והיא חדשה . יש לך חוות דעת עליה או אנשים שיש להם אותה שנוכל באמת להתייעץ.?
    תודה רבה!
    ואז נשמח לדעת באיזה חנות בירושלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/12/2018

שלום רוחמה,

בהחלט מדובר במוצר חדש ולכן אין חוות דעת לגביה. בנתיים קיבלתי פידבקים טובים מרוכשים שקנו והיו לנו 2 נסיינות שהשתמשו לפני הגעת המשלוח, על בסיס זה גם עשינו שינויים קלים במשלוח שנמכר כעת.
    כפי שאני ממליץ תמיד (כי לא תמיד חוות דעת ממשתמש תתאם את הציפיות שלך או שלכל אחד צרכים שונים ולכן לא תמיד ההמלצות הן לא תמיד דבר שניתן לסמוך עליו) לעשות ניסוי אישי.
    לקחת כל אחת מהעגלות, לשים בתוכן משקל של תינוק 9 ואפילו 12 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לנסות לתפעל לבד (לחבר אמבטיה וטיולון לבד, לשנות מצבים ולהוציא אותם מהשלדה), לנסות לקפל לבד, עדיף יחד עם מושב הטיולון, בדרך כלל אני ממליץ לבדוק ברכב אך יש בשני המקרים קיפולים מאוד קטנים כך שאין צורך ממשי לדעתי.

כרגע ניתן לראות את הטייגר בירושלים בחנות בשם רהיטי אור ברחוב שטראוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו