התלבטות בקניית עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בקניית עגלה ראשונה
    לי
    14/12/2018

הי קובי

מתלבטת בין ההיצע שיש בחוץ...
    אני מחפשת עגלה כשהדברים החשובים לי הינם:
    1. עגלה לא כבדה מדי, אך לא קלה באופן שזה עלול לפגוע בנוחות התינוק.
    2. טיולון שמתהפך לשני הכיוונים.
    התקציב לאמבטיה + טיולון סביב ה-3,000-3,500 ש"ח.

תודה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/12/2018

שלום לי,

הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר, עגלה יחסית קלה אבל יחד עם זאת עדיין די מרווחת, מגיעה עם מושב יצוק מפלסטיק ולכן יש לה שכיבה מעולה וגם זווית ישיבה מעולה. לדעתי מהקלות היא נותנת את הנוחות הטובה ביותר. משקלה יחד עם מושב טיולון 8.7 שזה נחשב קל מאוד.

אם רוצים לקבל מושבים מרווחים וארוכים יותר (כנ"ל גם לאמבטיה) ומשקלים שבאזור ה- 11 ק"ג לא מרתיעים אתכם אז, לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה ופג פרגו בוק נותנות נוחות עדיפה לתינוקות. בבוק יש לקחת בחשבון שבכדי למקסם את הנוחות יש צורך בשדרוג שלדה והוספת מזרנים לאמבטיה ולטיולון ולכן, כדי להישאר במסגרת התקציב רצוי ללכת על עגלות משנתון 2018 ולא 19 שכבר נמכרות. בסלסה רצוי ללכת על דגם 19 (שיש לו מושב טיולון מרווח יותר, עם הצללה טובה יותר ושכיבה טובה יותר) שנכנס לתקציב בלחץ אבל לדעתי אפשר להתמקח עוד על המחיר שלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו