מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה - התלבטות בין כמה עגלותרותי18/12/2018
שלום! אשמח לעזרה:)
מחפשת עגלה וחדשה בתחום:)
הקריטריונים הם דבר ראשון משקל- אני גרה בקומה שנייה בלי מעלית. עגלה יציבה וקלה לניוד באיזורים בהם המדרכה לא חלקה. קיפול ביד אחת ולגודל כמה שיותר קומפקטי. כמובן נוחה לתינוק:) ושמתאימה גם לגבוהים- בעלי 25 ס"מ מעליי.
מהחיפוש מאינטרנט ראיתי כמה עגלות שאולי מתאימות- אויסטר זירו, בייביבוס טייגר (אין עליו הרבה מידע), בייבי גוגר סיטי מיני, גוי כרום ומאמס אנד פאפס ארמלדינו.
אשמח לקצת סדר בהשוואה בין העגלות,
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/12/2018שלום רותי,
בייבי ג'וגר והאויסטר זירו הן הקלות ביותר מכל העגלות שציינת מבחינת משקל, וגם הכי נוחות לקיפול. מבינהן אני חושב שהזירו עדיפה כי הבדים שלה לדעתי איכותיים יותר ויש מדרך רגליים מתכוונן, כמוכן יש ידית מתכווננת (אך לא משנה גובה באופן משמעותי). אני פחות ממליץ עליהן מכיוון שהטיולון שלהן הוא חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + כלומר, רצוי שיהיה טיולון דו כיווני.
ג'ואי כרום מעולה מבחינת הגובה אך לדעתי לא עונה לצרכים שלך. היא הכבדה מכולן, המסורבלת ביותר לקיפול (עדיין מאוד נוחה לקיפול) והגדולה ביותר מכולן לאחר קיפול.
הטייגר והארמדילו לדעתי הכי מושלמות לדרישות שלך ולהמלצות שלי. שתיהן מתקפלות בקלות ביד אחת, שתיהן מתקפלות לגודל קומפקטי ונשארות ביד מיד לאחר הקיפול (כלומר לא צריך להתכופף לאסוף מהריצפה). לשתיהן יש ידית טלסקופית (בטייגר הכיוונון טוב יותר וגבוהה יותר), בשתיהן בגמר הקיפול מושב הטיולון מכונס כלפי פנים (מה ששומר עליו נקי וסטרילי). הטייגר קלה יותר בקילו, לדעתי נוחה יותר בניוד. היא חדשה ולכן אין מידע, מלקוחות שרכשו אני שומע פידבקים מצויינים. ההמלצה שלי תמיד, לגשת לחנות, לשים בתוך העגלות משקל של לפחות 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל את העגלה ולקפל לבד, להרים לאחר הקיפול ולבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל תמונה נכונה של מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)