המלצה לעגלת תינוק ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת תינוק ראשונה
    Rotem
    18/12/2018

אני מחפשת המלצה על עגלת תינוק ראשונה
    אנחנו גרים בארהב ושמעתי בישראל על הפג ועל מאמאס אנד פאפס, ובארהב על הuppababy.
    חשוב לי שתהיה נוחה לתפעול כי רוב הזמן אהיה לבד, המחיר כרגע לא ממש משנה לי, מהי העגלה המומלצת ביותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תינוק ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2018

שלום רותם,

לדעתי המאמאס אנד פאפאס ארמדילו הכי נוחה להורה, בתפעול, בקיפול, במשקל ובגודל לאחר הקיפול.
    הפג לדעתי נוחה יותר לתינוק מכיוון שהאמבטיה והטיולון מרווחים יותר, נוחה יותר לניוד (בעיקר עם רוכשים עם שלדת S), נוחה לקיפול אבל כבדה וגדולה מהארמדילו. לדעתי היא עדיפה אך זה מאוד תלוי ביכולות שלך ולכן אני ממליץ להתנסות ולראות אם את יכולה להתמודד איתה.
    האפפה עגלה טובה אך כבדה מאוד, אילו היו מוכרים בארה"ב את איי.בי.סי דיזיין סלסה הייתי ממליץ עליה יותר, היא די דומה לאפפה אך קלה ממנה, מציעה טיולון עם שכיבה מלאה אבל זה פחות רלוונטי. לדעתי האפפה פחות תתאים לדרישות שלך, בעיקר בגלל המשקל וגודל הקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו