התלבטות בין 3 סלקלים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 סלקלים
    טלי
    21/12/2018

הי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין אטון q, פבל פלוס וג'ואי i gemm.
    כולם נמצאים בתקציב כך שזה לא העניין.
    חשוב לנו הבטיחות ונוחות השימוש עם התינוק ועבור התינוק. ראינו למשל שלפבל פלוס אין חלק של ראש מתכוונן, כמה זה באמת משמעותי?

וגם, כמה באמת משמעותי ההבדל בין ציון "טוב" ל "טוב מאוד" עם ובלי האיזופיקס? הבנו שעדיף בכל מקרה להשתמש בבסיס כדי למנוע טעויות התקנה.
    בהתחשב בכך שתקן I size מחמיר יותר, האם היית אומר שציון ה"טוב" שהם קיבלו הינו מספק? כי גם בתוך הקטגוריה של "טוב" הציון שלהם יחסית גבוה (זה טווח ממה שהבנתי)

אשמח לחוות דעתך.
    תודה רבה,
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 סלקלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/12/2018

שלום טלי,

ראשית, כולם ברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש כך בחירה לדעתי תהיה טובה. לדעתי גם דירוג "טוב" מעיד על רמת בטיחות גבוהה ורק מה שפחות מכך לדעתי פחות מומלץ.
    מבינהם לדעתי הסייבקס עדיף, הוא קיבל את הדירוג הטוב ביותר יחד עם בסיס, לדעתי יש לו יתרון בגלל שיש לו סוג של כנפיים מצידיו, אלו מספקים יעילות במקרה של תאונות צד, זה גם מה שמעניק לו את הדירוג הטוב יותר. במקרה ומתכננים לחגור את הסלקל במרכז המושב האחורי היתרון שלו די בטל.
    אם אני הייתי צריך לבחור עדיין הייתי בוחר בQ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו