מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ראשונה לילדה שלישיתעדי22/12/2018
היי,
אני רוצה לקנות עגלה ראשונה.
לא חשוב לי שתשאר לאורך שנים ותשרוד הרבה ילדים
כן חשוב לי: דו כיווני, נוחות תפעול, ולא יקרה.
בחנות המליצו לי על עגלה חדשה בשם sportline של cielio. אבל היא ממש חדשה ולא ראיתי עליה הרבה חוות דעת.
מה דעתך על העגלה? האם יש לך עוד רעיונות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/12/2018שלום עדי,
היא די עונה לדרישות שלך והיא יחסית זולה.
היא לא מושלמת לדעתי, יש לה גלגלים קטנים וקפיצים בסיסיים מאוד ולכן לדעתי יכולת הניוד שלה לא הכי גבוהה. כמוכן אני פחות אוהב שהמושב לא מגיע לזווית של 90 מעלות במצב ישיבה והוא נוטה לאחור. יחד עם זאת בתקציב של עד 2000 ש"ח לדעתי אין עגלות שמספקות משקל קל, קיפול נוח ותפעול נוח.
אם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם ומצד שני להרוויח נוחות ניוד ונוחות עדיפה לתינוק, הייתי ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה, ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה 2.
אם רוצים להישאר על אותו סגנון ויש אפשרות לטפס בתצקיב הייתי ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 או בייבי בוס טייגר שלדעתי מהעגלות שנוחות להורה (תפעול, משקל, קיפול) גם הכי נוחה לתינוק ולניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)