טיולון עם נוחות ניוד גבוהה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון עם נוחות ניוד גבוהה
    הילה
    23/12/2018

היי קובי,

יש לנו כמעט שנה את הסלסה 2018 ואנחנו מאד מאד מרוצים, עגלה מושלמת בשבילנו. בעיקר אוהבים את נוחות הניוד, העגלה עוברת כל מכשול בקלות וגם לתינוק מאד נוח.
    אנחנו מעוניינים לקנות טיולון לתינוק בן שנה כי אנחנו טסים איתו לחו״ל עוד מעט.
    איזה טיולון היית אומר שהכי מזכיר את הסלסה מבחינת נוחות ניוד (קפיצים וגלגלים) ונוחות לתינוק? האם יש טיולון שהגובה שלו כמו של הסלסה? משקל הטיולון לא חשוב.
    תודה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/12/2018

שלום הילה,

לצערי אין משהו שמתקרב. חשוב לציין שכל המטרות של טיולון הם משקל קל, קיפול קטן ונח ופרקטיות, כפי שאני מציין תמיד כדי להגיע לאלו צריך לקצץ דברים בעגלה כמו גודל גלגלים, קפיצים וכו'.
    כמוכן גם מבחינת גובה, אין טיולונים גבוהים.

אם המשקל וגודל הקיפול הם דברים שאתם מוכנים מעט להתפשר עליהם, יש סגנון של טיולון/עגלה שמעניקים לכם יכולת ניוד טובה יותר, סל גדול יותר, מושב מרווח יותר וגם גגון מצל יותר (די מזכיר את יתרונות הסלסה). ההבדלים מהסלסה שהמשקלים קלים בכ- 3-4 ק"ג, הקיפול עדיין קומפקטי יותר וטיפה יותר נוח לביצוע. מצד שני הטיולון חד כיווני (מגיל שנה לא חיסרון לדעתי), אין קפיצים ברמה של הסלסה, המושב יותר נמוך והידית גבוהה בגובה.
    אם זה רלווטני אז אני ממליץ על:
    ביבה טאיטאי כאופציה ראשונה
    ספורטליין וייפר כאופציה יותר קלת משקל עם קיפול קטן יותר אך גם יותר צרה ובעלת גלגלים קטנים יותר, משמע יכולת ניוד פחות טובה.

אם כן חשוב גודל קיפול ומוכנים להתפשר על יכולות ניוד רשמי לי ואתן אופציות נוספות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי טיולון מינט?

הילה
    24/12/2018

תודה קובי. הבעיה בסלסה שמתרגלים לטוב מדי..
    מה לגבי טיולון מינט של אותה חברה? אין לו רמת קפיצים ונוחות דומה?

אגב, אנחנו יכולים לחכות עם הקניה 3-4 חודשים, זה ישנה משהו בהמלצות שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2018

שלום הילה,

הייתי ממליץ עליו אבל הבעיה שABC הוציאו אותו מהליין. יחליף אותו דגם אחר שיקרא אוקיני - OKINI, הבעיה שהוא יושק רק באמצע 2019 באירופה ולכן פחות רלוונטי כרגע.
    לגבי טיולונים עתידיים, לצערי אין משהו באופק מכיוון שיש פחות ביקוש לסגנון של טיולון/עגלה. הרוב מעדיפים את הטיולונים הקומפקטיים כמו היויו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אי אפשר להשיג את מינט 2018 יותר?

הילה
    27/12/2018

כי אני כן רואה אותו בכמה אתרים.
    האם הוא יותר גבוה מטיולונים אחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/12/2018

שלום הילה,

דווקא הגובה ממוצע. בתור היבואן אני יכול להבטיח לך שאין באף חנות למרות שמפורסם באתרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו