התייעצות על ארמדילו פיליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על ארמדילו פיליפ
    סיון
    24/12/2018

שלום,
    הייתי שמחה להתייעץ לגבי עגלה.
    מה שהכי חשוב לנו בעגלה זה שיהיה נוח לקפל אותה, שתכנס לבגאז קטן, קלה יחסית (יש לי בעיות ברכיים אז חשוב לי שתהיה קלה, אך כמובן יציבה), ואם אפשר גם שתהיה נוחה להסתובבות גם בשטחים לא עירוניים (אנחנו מרבים לטייל, ואומנם לא יודעת איך נטייל וכמה, אבל עדיף שהאופציה תהיה קיימת, אבל יכולים להתפשר על כך).

ראינו את הדגם של ארמדילו פיליפ ורציתי לדעת האם זה עונה על הדרישות שלנו, והאם יש לך דגם נוסף שאתה יכול להמליץ בסגנון ארמדילו פיליפ/ שעונה על הדרישות, בטווח מחירים של עד 4000 שח.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2018

שלום סיון,

הפליפ די עונה לדרישות שלכם. המשקל יחסית סביר. נוחות הניוד די סבירה ובינונית ומטה בדרך משובשת (הכל כמובן תלוי היכן תטיילו, ברוב המקומות היא תוכל לתפקד אך תצריך מכם מאמץ פיזי במקומות מסויימים).
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, יותר קלה בקילו מהפליפ, תהיה לדעתי יותר נוחה לניוד גם בדרך רגילה וגם בדרכים משובשות בזכות גלגלים איכותיים יותר וקפיצים עדיפים.
    המחיר די זהה, הקיפול נוח ומתבצע ביד אחת.
    לדעתי אלו 2 העגלות היחידות מהעגלות הקלות והקומפקטיות שנותנות יכולת ניוד מסויימת גם בדרכים משובשות (בעיקר הטייגר).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו