מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון דו כיווני גיל 5 חודשיםShani Nahum25/12/2018
היי
אשמח להמלצה על טיולון שנמכר ללא אמבטיה שיתאים לתינוקת בת 5 חודשים...
חשוב לי שיהיה דו כיווני, גבוה, נסיעה נוחה לתינוק, מדרך רגליים סביר ומעלה וקיפול נוח עד כמה שאפשר...
חוץ מיויו ואיזיs טוויסט...
נכון להיום משתמשת באמבטיה של מימה ומעדיפה טיולון יותר קליל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/12/2018שלום שני,
לצערי אין טיולונים דו כיווניים, מדובר יותר בעגלות שלרוב נמכרות עם אמבטיה אך לעיתים ניתן לרכוש ללא.
לדעתי סולה 2 או ארמדילו פליפ XT2 הן האופציה הטובה ביותר שלדעתי בודאות ניתן לרכוש ללא אמבטיה. שתיהן אגב נמוכות.
לגבי עגלות גבוהות אלו נמכרות רק עם אמבטיה.
אפשר לבדוק אם ג'ואי כרום נמכרת ללא אמבטיה, היא יחסית גבוהה אבל לדעתי פחות טובה מדגמי המאמאס אנד פאפאס שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
עגלת סיאלו26/12/2018תודה על התגובה
היום עשיתי סיבוב וקשה למצוא דגמים של טיולונים דו כיוונים שנמכרים ללא אמבטיה
ראיתי דגם של ספורט ליין סיאלו אומנם נמכר עם האמבטיה והעלות סך הכל 1800 ש״ח מה דעתך על הדגם?
ואם בכל זאת אלך על טיולון רגיל מה אתה ממליץ לתינוקת בגיל 5 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/12/2018שלום שני,
אני חושב שנק' החולשה של הדגם הזה הוא הטיולון, אני פחות אוהב שהמושב לא מסוגל להגיע לזווית של ישיבה מלאה 90 מעלות או קרוב לכך. במצב הישיבה הסופי יש שיפוע ולדעתי ומניסיוני התינוקות אוהבים להתקדם קדימה לכיוון המעקה, במצב הזה הם יאבדו את התמיכה לגב.
בעבר היו עגלות וטיולונים שנמכרו עם מצב ישיבה דומה, בחלק מהמקרים הכל היה בסדר, בחלק היו תלונות והיו הרבה מקרים שראיתי הורים ששמו כרית לתינוק כדי שיגיע לזווית ישיבה מלאה.
ההמלצה שלי היא טיולון דו כיווני, הייתי ממליץ אפילו לנסות לחשוב על בי 5 או 3 מיד 2 כטיולון ללא האמבטיה, זה די בתקציב של הסיילו.
אם בכל זאת הולכים על חד כיווני הייתי ממליץ על ביבה טאיטאי או ספורטליין וייפר שהן שילוב בין טיולון לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
Shani Nahum26/12/2018קובי תודה רבה על ההמלצות קיבלתי המון נקודות למחשבה אקח זאת בחשבון שוב תודה🙂
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמס אנד פאפס סולה 2
Shani Nahum02/01/2019היי קובי
לאחר ההמלצה שלך הצלחתי למצוא טיולון סולה 2 מתצוגה ב1000 שח... ואני ממש מרוצה! הטיולון ממש נוח לקטנה סביר בקיפול ובמשקל וגם הרווחנו מחיר טוב שמשתווה לטיולונים הרבה יותר פשוטים..
אז תודה רבה🙂* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/01/2019שלום שני,
שמחתי לעזור, ממליץ גם לשמור על העגלה כי בעתיד תוכלו להשתמש מלידה אם תרכשו אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)