טיולון דו כיווני גיל 5 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני גיל 5 חודשים
    Shani Nahum
    25/12/2018

היי
    אשמח להמלצה על טיולון שנמכר ללא אמבטיה שיתאים לתינוקת בת 5 חודשים...
    חשוב לי שיהיה דו כיווני, גבוה, נסיעה נוחה לתינוק, מדרך רגליים סביר ומעלה וקיפול נוח עד כמה שאפשר...
    חוץ מיויו ואיזיs טוויסט...
    נכון להיום משתמשת באמבטיה של מימה ומעדיפה טיולון יותר קליל
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2018

שלום שני,
    לצערי אין טיולונים דו כיווניים, מדובר יותר בעגלות שלרוב נמכרות עם אמבטיה אך לעיתים ניתן לרכוש ללא.
    לדעתי סולה 2 או ארמדילו פליפ XT2 הן האופציה הטובה ביותר שלדעתי בודאות ניתן לרכוש ללא אמבטיה. שתיהן אגב נמוכות.
    לגבי עגלות גבוהות אלו נמכרות רק עם אמבטיה.
    אפשר לבדוק אם ג'ואי כרום נמכרת ללא אמבטיה, היא יחסית גבוהה אבל לדעתי פחות טובה מדגמי המאמאס אנד פאפאס שרשמתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

עגלת סיאלו
    26/12/2018

תודה על התגובה
    היום עשיתי סיבוב וקשה למצוא דגמים של טיולונים דו כיוונים שנמכרים ללא אמבטיה
    ראיתי דגם של ספורט ליין סיאלו אומנם נמכר עם האמבטיה והעלות סך הכל 1800 ש״ח מה דעתך על הדגם?
    ואם בכל זאת אלך על טיולון רגיל מה אתה ממליץ לתינוקת בגיל 5 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/12/2018

שלום שני,

אני חושב שנק' החולשה של הדגם הזה הוא הטיולון, אני פחות אוהב שהמושב לא מסוגל להגיע לזווית של ישיבה מלאה 90 מעלות או קרוב לכך. במצב הישיבה הסופי יש שיפוע ולדעתי ומניסיוני התינוקות אוהבים להתקדם קדימה לכיוון המעקה, במצב הזה הם יאבדו את התמיכה לגב.
    בעבר היו עגלות וטיולונים שנמכרו עם מצב ישיבה דומה, בחלק מהמקרים הכל היה בסדר, בחלק היו תלונות והיו הרבה מקרים שראיתי הורים ששמו כרית לתינוק כדי שיגיע לזווית ישיבה מלאה.

ההמלצה שלי היא טיולון דו כיווני, הייתי ממליץ אפילו לנסות לחשוב על בי 5 או 3 מיד 2 כטיולון ללא האמבטיה, זה די בתקציב של הסיילו.

אם בכל זאת הולכים על חד כיווני הייתי ממליץ על ביבה טאיטאי או ספורטליין וייפר שהן שילוב בין טיולון לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

Shani Nahum
    26/12/2018

קובי תודה רבה על ההמלצות קיבלתי המון נקודות למחשבה אקח זאת בחשבון שוב תודה🙂

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אנד פאפס סולה 2

Shani Nahum
    02/01/2019

היי קובי
    לאחר ההמלצה שלך הצלחתי למצוא טיולון סולה 2 מתצוגה ב1000 שח... ואני ממש מרוצה! הטיולון ממש נוח לקטנה סביר בקיפול ובמשקל וגם הרווחנו מחיר טוב שמשתווה לטיולונים הרבה יותר פשוטים..
    אז תודה רבה🙂

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום שני,

שמחתי לעזור, ממליץ גם לשמור על העגלה כי בעתיד תוכלו להשתמש מלידה אם תרכשו אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו