עגלת תינוק טורנדו 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק טורנדו 2
    שירה
    26/12/2018

רציתי לקבל חוות דעת על עגלת טורנדו 2 - beige grey ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק טורנדו 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/12/2018

שלום שירה,

לדעתי עגלה בסיסית גדולה ומסורבלת, אם בתמורה לכך היו אמבטיה וטיולון מרווחים אז אני בעד המשקל והסירבול, כאן זה פחות המקרה לדעתי, לכן אני פחות ממליץ. אני חושב שבטווח המחיר שלה יש אופציות עדיפות כמו ג'ואי כרום.
    אם רוצים עגלה באותו הסגנון ומוכנים לשלם מעט יותר, הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה 2019 של איי.בי.סי דיזיין, לדעתי מוצלחת יותר ברוב הפרמטרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירה
    27/12/2018

דבר ראשון תודה.
    דבר שני מאד אהבנו את הצבעים של העגלה מאד מיוחדת לא ראינו בעוד חברות צבעים כאלה.
    חוץ מזה שהעגלה קצת מסורבלת, האם היא נוחה לתינוק לגב שלו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/12/2018

שלום שירה,

צבעים זה כבר עניין של טעם אישי, כאן אני פחות יכול להועיל :)
    לדעתי המושב סביר, כן הייתי מוסיף לו מזרן קומפיקוש בשביל אקסטרא נוחות ותמיכה אך לא חובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו