סלקל פג פרגו פרימו ויאגיו אס אל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל פג פרגו פרימו ויאגיו אס אל
    דנה
    28/12/2018

רכשתי היום סלקל של פג פרגו. שאלתי לגבי תוקף אמר המוכר שלא רואה אבל שלא אדאג כי זה מ 2018. פתחתי עכשיו וראיתי שכתוב auto touring 06/2013 על הקרטון שמחובר לתווית ו Adac motorweit 06/2013. האם זה אומר שיוצר ב 2013 ועבדו עליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם זה לא זה... אז איפה אני מוצאת עד הסלקל את שנת הייצור?

דנה
    28/12/2018

אם זה לא ,איפה אני מוצאת שנת ייצור.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2018

שלום דנה,

המדבקה והשנה שראית מציינים שהוא עומד בתקן משנת 2013, כלומר תקן מתקדם יותר של אותו מכון בדיקה.

התוקף בדרך כלל נמצא בברקוד מתחת לסלקל, חשוב לציין תמיד היצרנים האירופאים שמים תוקף ובמקרה כזה משך השימוש המומלץ הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון. ככל שידוע לי פג פרגו תמיד שמים תוקף או תאריך ייצור על הסלקל עצמו בברקוד בתחתית הסלקל. אפשר לפנות ליבואן פופיק ולברר מולם היכן המיקום המדויק של התאריך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו